Hava Durumu

Bölükbaşı'nı ibra ettirmeyeceğim

Yazının Giriş Tarihi: 24.09.2015 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.09.2015 08:38
Bursaspor'da Başkan Recep Bölükbaşı'na karşı gerek camia içinde ve gerekse taraftarlar arasında sürekli artış gösteren tepkiler dün tavan yaptı ve gündeme Kızıl bomba düştü. Eski Başkan Levent Kızıl, "Bölükbaşı'nı ibra ettirmeyeceğim. Yaptığı hatalar affedilecek gibi değil" dedi.
Bilindiği gibi Bölükbaşı'nın geçen sezondan başlayan keyfi ve kulübü zarara sokan, bu yüzden de başarısızlıklara yol açan icraatları büyük tenkit konusu olmuş, verilen sözlerin tutulmaması, sosyal medyada patlayan transfer dedikoduları, ortamın daha da gerilmesine yol açmıştı. Son Divan Kurulu toplantısında ise bu yüzden gergin bir hava yaşanmış ve "İstifa" ile "Olağanüstü kongre" cümleleri bir araya getirilmeye başlanmıştı.
Bursaspor'un son 6 maçta 5 yenilgi alması ise bu işin üstüne tuz biber ekti.



Minareliçavuş köyündeki fabrikaların gizlice satıldığının ortaya çıktığı günden itibaren Recep Bölükbaşı'na karşı muhalefet bayrağını açan eski Başkan Levent Kızıl sonunda patladı. Kızıl, "Bu bir Bursaspor davasıdır" diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:
"Olağanüstü kongre, adaylık gibi konularla karıştırılmasın. Önemli olan bugün Bursaspor'un içine düştüğü durumdur. Günü geldiğinde adaylık söz konusu olursa değerlendiririz ama, fabrikaların gizlice satılması, söz verilmesine rağmen kadronun dağıtılması ile maddi yönden içine düşülen belirsizlik, büyük Bursaspor'a yakışmamaktadır. Kulüp büyük bir erozyona uğramıştır. Bu yüzden, ister yarın olsun isterse 2 sene sonra, kongrede Bölükbaşı'nı ibra ettirmeyeceğim. Gücüm yeter mi, yetmez mi, bakacağız ve günü gelince göreceğiz"
Bu arada kongrede son yaptığı üyelerle başkanlığı yeniden kazanan Bölükbaşı'nın kongreden sonra da kulübe çok sayıda üye aldığı, son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.