Hava Durumu

Bu Bursaspor Trabzon'u geçer

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2015 07:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2015 07:01
Bir Bursaspor klasiği haline gelen Bakambu ve Josue'nin nefis golleri kadar bir ikili daha var;
Harun ve Emre.
Muhammet ile Camara'nın şutlarına mani olmasalar zora girerdi maç. Onun için onların da büyük payı var bu net galibiyette.
Gaziantep belli ki çarşıyı kapamış ama kepenk indirmeyen sadece Muhammet kalmış. O hala iş peşinde. Ancak, bir makine düzeni ile çalışan Bursaspor orta sahası ile forvet arasında kurulan şeytan üçgeni değil, Josue,Volkan,Fernandao,Bakambu şeytan dörtgeninde takımı ile birlikte kaybolma kaderini paylaşması kaçınılmaz idi.
Bursaspor bu düzenini 4 şampiyona karşı tam olarak tutturamıyor ama, diğer takımları da kolay pes ettiriyor. Bu yüzden de ilk 5 mücadelesi son dakikaya kadar sürecek. Hele Bursaspor'un oynadığı futbolun yarısını bile oynayamayan Trabzonspor mutlaka geride kalacak. Bursaspor önünde 3, dün de 6 yememesi büyük mucize.
Bu gerçek gün gibi ortada.
Tribünler ise bomboş. Bu da bir Bursaspor klasiği haline geldi. Nilüfer Spor Salonu'ndaki kongre tribünleri neredeyse Atatürk Stadı'na fark atacak.
Kongre'deki oy sayımı ve sandık sonuçlarında yaşanan heyecan ve çekişme de doğrusu uzun yıllar unutulacak cinsten değildi. "Galatasaraylıydı, ihtiyardı" derken Timur Noyan direkten döndü. Çok az oy alacağı belli olan Cüneyt Özkan çekilseydi belki de Noyan başkandı. Hiç muhalefet de yapmayan Özkan niye çıktı, anlayamadım.
Öyle veya böyle ama ortada bir gerçek var ki, kongrenin yarısından fazlası Bölükbaşı'ndan memnun değil. İktidarda olmasına rağmen bu kadar zorlanıyorsa, bazı dersler çıkarması lazım. „
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.