Hava Durumu

Bu defa 2 iş bir arada

Yazının Giriş Tarihi: 16.12.2018 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.12.2018 08:38

Bursaspor'un bol makaslı ve değişik bir kadrosu ile İzmir'de galibiyeti kaçırması oldukça önemli.
Aybaba'nın dar imkanlara rağmen, gençlere de göz dağını elden bırakmaması dikkat çekici.
Bunları yaparken de deplasmanda puan kapmak, 2 işi bir arada götürmek gibi bir şey. Samet Aybaba, gerçekten bu defa farklı bir sezon yaşıyor ve yaşatıyor. Şimdi bütün iş gelecek hafta Bursa'da Malatya maçını kazanmak ve 23 puanla rahatlamak. Tüm zorluklara rağmen 23, ilk yarı sonu için iyi bir puan olacaktır.
Dipte ilk fire sesleri gelmeye başladı. Dün sahasında Alanya ile berabere kalan ve 12 puanla sonunculuktan kurtulamayan Rizespor'un işi zorlaşıyor. 17.hafta Trabzon, 18.hafta Kasımpaşa deplasmanları bulunan Rizespor'un bu maçlar sonucu kaderi belirlenecek gibi. Çünkü 2.yarıda 12 puanın üstüne, 26-27 puan eklemek çok zor.
Fenerbahçe-Erzurumspor maçı ise bir başka kader belirleme mücadelesi. Hep zirvede olacak değil ya, bu defa dipte nefesler tutulacak.



SİVAS'TA ANLAMLI BİR DESTEK

Ankaragücü dün Sivas'ta mağlup oldu ama, taraftarlarının anlamlı desteği büyük takdir topladı.
Maç öncesi Sarı-Lacivertli taraftarların, soğuğa rağmen üstlerini çıkarıp tezahürat yapması dikkatleri bir anda misafir tribüne çevirdi.
Daha sonra ise bunun nedeni ortaya çıktı.
2012'de yine Sivas'ta yaşananları unutturmamak içindi bu üstleri çıkarmak. Ankaragücü o dönem büyük mali bunalım yaşıyordu ve Sivas'taki aşırı soğukta oynanan maçta devre arası forma değiştirme imkanı bile bulunamadı. Parasızlık yüzünden futbolcular aynı forma ile devam etmişti.
O sezon sonunda da Ankaragücü Lig'den düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.