Hava Durumu

Bu defa maç ortada

Yazının Giriş Tarihi: 31.10.2018 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.10.2018 08:00

Bir Trabzonspor maçı daha sırada.
Allah'tan yine 2 takım da puan cetvelinin ortalarında. Pek dikkat çekecek bir durum yok. Sıradan bir puan mücadelesi.
Geçen sezon Trabzonspor, Bursaspor'u 2 maçta da yenmişti. Bu defa ne olacağı belli olmaz, çünkü 2 takım da orta şekerli durumda.
Önemli bir gol ayağı olan Sakho'nun oynayacak hale gelmesi Bursaspor'un en büyük artısı. Buna karşılık Trabzon'un ise 3 önemli eksiği var.
Sakat Yusuf Yazıcı'nın oynamayacak olması, çift forvetten vazgeçilme olasılığı ve Rodallega'dan ayrılık sinyallerinin gelmesi. Trabzon'daki haberlere göre Ünal Karaman'ın Bursaspor önünde tek forvete dönebileceğinin ve Rodallega veya Burak'tan birinin kulübeye çekilebileceğinin sinyalleri var. Bu durum, orta saha daha güçlense bile rakip takım için bir avantaj olarak da değerlendirilebilir. Çünkü Burak ve Rodallega ile aynı anda uğraşmak gerçekten zor.
Ayrıca Rodallega'nın aralık ayında ayrılabileceği haberleri de çıktı.
Ülke basınına konuşan Kolombiyalı milli futbolcu, "Şu an Trabzonspor ile sözleşmem var ama aralık ayında ayrılabilirim. America of Cali ve Deportivo Cali takımları benimle ilgileniyor" demiş. Rodallega'nın kafasının karışık olması, Trabzon'un bundan sonraki rakipleri için avantajdır.
Her şey bir yana, bu defaki Trabzonspor-Bursaspor maçının oldukça çekişmeli geçeceğini söyleyebiliriz.

SANKİ DURUM ORDA FARKLI
Cocu Fenerbahçe'den kovulunca, PSV'deki selefi Mark van Bommel, "Türkiye gibi bir ülkede normaldir" demiş.
Hayret, sanki bu durum Avrupa'da çok farklı.
Birçok Lig'de 10.haftaya girmeden 10'a yakın teknik adamın kovulduğunu nasıl görmüyor. Mesela Almanya'daki bizim Tayfun Korkut gibi. Hatta hatta, Ajax'a farklı yenilen Feyenoord'da taraftarların van Bronckhorst yerine Cocu'yu istemesi gibi.
Takımı küme düşme noktasına getirmiş bir teknik adama 3 yıllık sözleşme daha teklif eden bir takım var mı acaba bu dünyada? Mark van Bommel hangi dünyada yaşıyor?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.