Hava Durumu

Bu defa o hatalar olmaz

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2020 09:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.01.2020 09:01

Bu defa iş tersine döner.

O kadro çabuk toparlandı.

İstanbul'daki ilk maç Bursaspor'un genç kadrosunun acemiliğine gelmiş büyük hatalar yapılmıştı ancak bugün hiç de öyle olmayacak. "Karagümrük yanıyor" şarkısının bu defa Timsah Arena'da çalması akla çok daha yatkın. İlk maçtaki 3-1'i telafi etmek şart. Gerçi başta Serdar Özkan olmak üzere yeni transferler bu maçta oynayamayacak ama mevcut kadro da Karagümrük'ü fazla zorlanmadan yenebilecek güçte. Bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Artık Lig'de 2.yarı başladığına göre, puanlar kazanmak da çok çok daha önemli hale geldi. Bu yüzden tribünlerin, ilk yarı ortalamasının üstüne çıkması gerektiğini de unutmamak lazım.

SANCAKLI'NIN BAKAN OLMASI LAZIM

MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, futbolumuzdaki ve kulüplerdeki sıkıntılar ile ilgili öyle gerçekçi tespitler yapıyor ki, takdir etmemek mümkün değil.Siyasetçi taktiği kullanmadan, direkt doğrulara giriyor. Kırılan, gücenen olacakmışa bakmadan. Dobra dobra.

Aslında onun Spor Bakanı olması en mantıklı iş. Sorunları en iyi bilen ve şu anda çözüme en yakın kişi de o.
TBMM'de zaman zaman yaptığı olumlu ve etkili konuşmalara bir yenisini de önceki gece TRT Spor'da ekledi. Futbolda düzlüğe çıkılması için mutlaka uygulanması gereken önerilerindeki satır başları şöyle:
"Bu iş artık dipsiz bir kuyu. Kulüpler kanser hastası gibi. Ağrı kesici veriyorsunuz. Artık size morfin yok. Bu kulüpleri yaşatmak zorundayız. Kulüp başkanlarının finansal olarak gidecek yerleri kalmadı. Bu işi kökünden çözmemiz gerekiyor. Artık sistem ön plana çıkacak. Kulüp başkanları rol yapmasın gerçeği anlatsın. En büyük sıkıntı başkanların işadamı olmasıdır. Bu sistem işlerse kulüp başkanlarının kim olduğunun önemi kalmayacak. Biz zaten Avrupa'da yokuz. Bu kadar parayı da yurt dışına vermeye gerek yok. Alt- yapıdan ilk 11'de ve yedek kulübesinde en az ikişer oyuncu bulundurulmasını da önerdim"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.