Hava Durumu

Bu divan başka divan

Yazının Giriş Tarihi: 11.04.2013 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.04.2013 08:33

Bursaspor Divan Kurulu bu defa bir farklılık peşinde. Kurul 19 Nisan Cuma günü saat 18.30'da Sheraton Otel'de toplanacak. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, toplantıda kulübün ileriye dönük çalışmaları, finansal yapısı ve takımın durumu hakkında görüşme yapılacağını açıkladı. Ancak Divan Kurulu toplantısını farklı kılan başka unsurlar da var. Son dönemki toplantılarda katılımın cılız kalmasına rağmen Divan Kurulu bu kez Bursa'nın en önemli isimlerini bir araya getirecek.
 

BURSA'YA YÖN VEREN İSİMLER

Divan Başkanı Kadir Şankaya 19 Nisan'daki toplantıya Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i davet etti. Mayıs ayında yapılacak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) seçimlerinde aday olan İlhan Parseker ile İbrahim Burkay'a toplantıya katılmaları için çağrıda bulundu. Bu dört ismin dışında vali, Bursa'yı Meclis'te temsil eden tüm milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkanları da Şankaya tarafından Divan Kurulu'na çağırıldı.

BURSASPOR İÇİN BİR MİLAT

Geniş katılımlı yapılması planlanan Divan Kurulu'nun ana gündem maddesini Yeşil Beyazlı kulübe kalıcı gelir sağlama adına herkesin taşın altına elini koyması için birlik beraberlik mesajının verilmesi oluşturacak. Divan Başkanı Kadir Şankaya, "Kalıcı gelir kaynakları sağlamak için bu toplantıyı milat olarak kabul ediyor ve herkesin tüm imkanlarını zorlamasını bekliyoruz. Bursa'ya her anlamda yön veren isimlerin katılımı ve kulübe yapacakları destek bizler için büyük önem arz ediyor" sözleriyle Divan Kurulu'nun önemli bir misyon üstlendiğinin altını çizdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.