Hava Durumu

Bu Gençler’i de yenemeseydi

Yazının Giriş Tarihi: 14.09.2014 08:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.09.2014 08:33
Bursaspor,bu kadar kötü bir Gençlerbirliği’ni yenemeseydi, doğrusu futbola da, Bursa’ya da ayıp ederdi.
Neyse ki, gol ve galibiyet hasreti de fazla uzayıp, dizi haline gelmeden sona erdi.
İlk dakikalarda Bursaspor derli toplu ve ayağa toplarla hücuma çıkarken, Galatasaray yenilgisini ve Lig’e verilen arayı iyi değerlendirdiği izlemini daha baştan verdi. Buna, henüz hazır olmayan Holmen’in yerine Ozan İpek’in alınması, Volkan Şen ve Ozan Tufan ile de kanatlara oyunun bindirilmesi de ekle-nince Bursaspor’a galibiyet kapıları açılmış oldu.
İlk yarıda genelde savunmada kalan ve rakibi oynatmamayı düşünen Gençlerbirliği’nin tek etkili atağında Stancu’ya bom boş kafa vurma fırsatı verilmesi de tek hata ve tek gol olarak notlara geçti.
İkinci yarıda ise Gençler bilhassa orta saha ve savunmada yok oldu.
İşte bu yok oluş, Bursaspor’a daha fazla yüklenme fırsatı getirdi. Volkan Şen de bir ara, sağ çaprazdan kaleye sokulup, auta vurmayı otomatiğe bağladı.
Gençlerdeki çöküş sonunda kaleci Dahlin’e kadar varınca gol hasreti de bitti. Bu beraberlik golüne yan topu kısa tokatlayan Dahlin, gelen topu içeri gönderen Volkan Şen kadar soldan nefis ortayı yapan Ozan Tufan da adını yazdırdı.
Rakip kaleye yağmur gibi gelen yan toplarda, Fernandao da sonunda arka direkte uzanma fırsatı bulunca iş bitti. Ancak burada Fernandao için önemli bir uyarı var. Kalenin önünden geçen bir başka topa uzandığında sağ ayağı daha yakınken, biraz daha geride olan sol ayağı ile dokunmak istemesine hayret ettik. Böyle yapmasa, hem gollerini ikileyecek hem de Gençlerbirliği’ne son dakikalarda yüklenme hevesi gelmeyecekti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.