Hava Durumu

Bu kongreresmen ihtilal

Yazının Giriş Tarihi: 07.06.2012 02:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.06.2012 02:04
Doğrusu Süper Lig ihtilalinden sonra, dün gece de kongre ihtilali yaşadık Bursaspor'da. “İndir kaldır”lar gitmiş, hakkını ve gereğini ortaya koyan bir kongre gecesiydi bu. Genci, yaşlısı, Gemliklisi ile çekinmeden, özgürce tenkitlerle çınladı spor salonu. Her konuşan, yuhalanmadı aksine dakikalarca alkışlandı.

“BiziAvrupa'dan eden hatayı kim yaptıysa çıksın hesap versin” bile dendi. Hatta hatta dakika 1 gol 1 misalionursal başkanlığa getirilmek istenen Cavit Çağlar da aldı nasibini. İkide bir kapışan-barışan Yazıcı ve Çağlar'ın son yakınlaşmasından sonra ortaya çıkarılan onursal başkanlık önergesi resmen kırmızı kart gördü üyelerden. Hem de büyük tepkilerle. Hep deriz ya, “Bursa eski Bursa değil” Yalnız Divan Başkanı İlhan Parseker'e hayret ettim.

Büyük tepkilere rağmen, önergeyi fenni sünnetçi gibi şipşak “640'a 80 ile kabul ettim”demekle ne yapmak istedi acaba? Bir dakika içinde kafadan nasıl saydı o kadar parmağı? Rakamlar nasıl düz çıktı? Çağlar'a büyük tepki varken busayı nasıl 80'de kaldı? Zaten dedim ya gol gelmişti artık. Çağlar'a ve Parseker'e topu ağlardan çıkarmak kalmıştı.

Ayrıca Recep Altepe'ye de bu kadar tepki geleceğini tahmin etmiyordum.
Kongrede büyük çoğunluk “Timsah Arena” ve “Atatürk Stadı” demekle siyasete de baş kaldırdı. Dedim ya sanki ihtilal yaşadık ilk defa.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.