Hava Durumu

Carson bir, İlker iki

Yazının Giriş Tarihi: 13.02.2012 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.02.2012 08:39
Bangura bile gol attıktan sonra anlayın artık.
Son kullanma tarihi çoktan geçmiş mesir macununa dönen ve etkisini kaybeden Manisa'nın, böyle bir kritik dönemece denk gelmesi Bursaspor için gerçekten büyük şans.
Ancak, futbol uyuşukluğu içindeki rakibe ayak uydurmayan ve kazanma için hem presi hem de hücumu düşünen, gireni çıkanı ile 14 Bursasporlunun gayretini de göz ardı etmemek gerek.
Disiplin dışı hareketleri artık üst üste gelmeye başlayan ve "Asların malum kaderi ağlarını örüyor galiba" dediğimiz Ozan İpek de buna dahil. Son dakikalarda oyuna alınmasına rağmen, pozisyon yaratma ısrarını, Bangura'ya "Al da at" demesini biz de,"Kısa bir kulak çekme iyi geldi" şeklinde  yorumluyoruz.
Etkili şutun az, golün çok olması bu defa tamamen kalecilerin hediyesi. Yani günün adamı Carson ve İlker. Hatta İlker,"Carson yapar da ben yapamam mı?" der gibi bizim İngilizi ikiye katladı.
Şut karışımı ortalarda sanki ikisinin de elleri ayakları bağlandı ve topu seyre daldı. Bursaspor'un golünde, sessizce ve kurnazca sokulan Serdar Aziz'e de sadece dokunmak kaldı. Bu arada yine Hakan Aslantaş'tan bahsetmek lazım;
Fakat bu defa farklı.
İlk yarıda Carson'u geçerek topu boş kaleye bırakan Ahmet'in şutunu çok iyi takip ederek çıkarmasa, kolay maç zora da girebilirdi.
Zaten solaçık gibi oynayan Vederson, ortaları ve golü ile Ozan İpek'in yokluğunu da hissettirmedi. 


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.