Hava Durumu

Daha öncekilerin aksi olur

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2019 10:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2019 10:01

Açılamayan tahtayı sırtımızda taşıyarak geldik 2.maça.
Fikstür dezavantajı da bir başka sıkıntı. İlk maçlara dişli takımların denk gelmesi tam bir şanssızlık.
Ancak "Başa gelen çekilir" misali, Akhisar ile boğuşmaya devam ama bu defa onlar daha şanslı gibi gözükse de, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Bursaspor maçı da 3 puanlık maçlarımızdan biri" dese de ben öyle düşünmüyorum.
İlk maçta Akhisar'da Adanaspor'u penaltı ile zar zor yenen Akhisarspor'un Rotman, Vrsajeviç, Hadzic ve Burhan gibi tecrübeli ayaklarına rağmen bu defa işi zor. Çünkü daha öncekilerin (Süper Lig) aksine karşılarında mücadele eden, direnen gençleri bulacaklar.

Hem de ilk maç heyecanını atmış, daha az hata yapacak gençler.
Taraftar da sadece 90 dakikalığına yönetimi bir yana bırakıp takıma destek verirse, ortaya kesinlikle çekişmeli bir maçın çıkacağına inanıyoruz.

BU DEFA TELEVİZYON BİLE GİTTİ

Mali durumu bozuk olan kulüplerde haciz, bir korku filmi haline geldi.
Hemen hemen her gün yaşanan bu olaylara Eskişehirspor bir kez daha dahil oldu ve tesisteki televizyonlar bile gitti.


Önceki dönemlerde çalışan bir mali müşavir, yaklaşık 90 bin lira olan alacaklarına karşılık kulübe polis nezaretinde haciz memurları yolladı. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne gelen haciz memurları, spor aletleri, bilgisayar ve televizyon gibi aletleri haczetti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Basın Sözcüsü Mustafa Topkaya, "Kulüpte biz elimizden geldiğince futbol takımındaki futbolcu alacaklarını karşılamaya çalışıyoruz. Bugüne kadar mevcut alacaklılarla ilgili ilk defa haciz gelmiyor. Birçok kez haciz geldi. Tabii alacağıdır mali müşavirin ama uzunca yıllar kulübe danışmanlık yapmış, ekmeğini yemiştir. En nihayetinde kulübün şehrin ortak değeri olduğunu düşünmek gerekir. Tercihleriydi, öyle uygun gördüler. Haciz işlemi de yapıldı uygulandı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.