Hava Durumu

Daum Timsah’ı tavşana döndürdü

Yazının Giriş Tarihi: 17.02.2014 07:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.02.2014 07:47

Bu Daum, ısıran parçalayan Timsah’ı açıkça tavşana döndürdü.
Çimlerde çıt çıksa hepsi arazi, ara ki bulasın.
Antalya önünde göz göre göre savunmaya çekilip gol yiyen Bursaspor, dün de 10 kişi kalmış ve darmadağın bir Beşiktaş’a karşı korkak futbolu ile zorla teslim oldu.
Daum da bunu Orhangazi parkında oturur gibi seyretti.
Elinde minibüs dolusu kanat adamı varken bu takım hala kanatlardan top getiremiyorsa, ortadaki rezalette değişiklik için kulübe 71 dakika seyrediyorsa, Fernandao maç boyu top ezmesine rağmen sahada kalıyorsa, haftalardır kötü oynayan ve taraftarlardan büyük tepki gören Kazım, inat yapar gibi yine ilk 11’e giriyorsa, Daum’un Bağkur’dan da emekliliği gelmiş demektir.
Aslında İlker Meral’de de kabahat var.
Ersan Gülüm’ü atmakla, Bursaspor’u birdenbire çözümsüzlüğe ve cesaretsizliğe itti.
O dakikaya kadar hiç olmazsa Serdar Aziz ve Civelli ileriye çıkıyordu ama, kırmızı kart olayından sonra bu ikili piyade tüfeği gibi tutukluk yapmaya başladı. Sahada sadece dolaşan ve Bilic’in bu yüzden kenara çekmeye hazırlandığı Almeida’ya da bu ikili durup dururken gol attırdılar.
Kırmızı kart olayından evvel ceza sahası içinde Ersan Gülüm’ün Civelli’yi çekmesi çok açık bir penaltı. İlker Meral ve yardımcıları bunu atlamasaydı, Ersan Gülüm’e Civelli’ye vurma fırsatı gelmeyecekti. 11 kişilik Beşiktaş’la, belki oyun daha değişik bir hale gelebilirdi ama, yine de Daum faktörünü göz önünde bulundurmak lazım.
Dedim ya, Orhangazi parkında oturur gibi seyrediyor maçları. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.