Hava Durumu

"Dikkat" dedik dinletemedik

Yazının Giriş Tarihi: 17.01.2018 08:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.01.2018 08:35

Evet, göz göre göre gitti tur.
Aklı sadece bu haftaki kritik Karabük maçında olan, "Olsa da olur olmasa da" diyerek Kupa'yı kafasına takmayan Gençler'i bile eleyemedi Bursaspor.
Haftalar öncesinden bu maç için "Yönetim ve Le Guen dikkat" dedim ama, maalesef,"Aynı hatalara devam" cevabını aldım. Onun için de tek dayanağımız olan Kupa da yok artık bizim için.
Bu Stancu'nun yeri artık 1.Lig.
Mutlaka alınması gereken santrfor işi daha ilk yarı sonunda halledilmeli ve 2.yarı hazırlık kampında bu takım ile birlikte çalışmalıydı.
Olmadı.
Gençlerbirliği'nin gol ümidi Skuletic ve herkes onu besliyor. Bursa'daki lig maçında da yan top ve Skuletic vurdu gol, dünkü maçta da yan top ve Skuletic vurdu yine gol. İkisinde de Ekong seyirci. Üstelik Ankara'daki ilk maçta da golü atan Skuletic.
Yani bu da olmadı.
Allah aşkına Le Guen, "Çok iyi geçti" dediğin hazırlık bu muydu?
Hiçbir şekilde gol yememen gereken bir rövanş için, en azından daha önceki pozisyonlara bile bakmadınız mı? Skuletic'e bir tedbir alamadınız mı?
İstediğin kadar Barış boş kaleye atamasın, son anda top direkten dönsün, sen kendi sahandaki rövanşta gol yersen zaten kaybetmişsindir davayı.
Geçmiş ola.

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ
1963'te Bursaspor'u kuranların tamamı yok artık.
Recep Barışıcı ağabeyimizi de kaybedince, Kurucu Heyet'ten kimse kalmadı hayatta. Zamanın dev isimleri, birer birer ayrıldılar aramızdan. Bu fotoğraf da anılarda kaldı.
Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.