Hava Durumu

Divan, 2 tarafı da yanık pide misali

Yazının Giriş Tarihi: 12.10.2012 10:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.10.2012 10:17

Kedi yavrusunu ağzında taşır gibi, Bursaspor’u seven patronların tahsis ettikleri işyerlerini dolaşarak toplantılarını sürdüren Divan Kurulu, tatsız tuzsuz bir birliktelik daha yaşadı.
Başkan yok, doğru dürüst konu yok, beklentilere gerekli cevap yok. Hesap yok, kitap yok.
İbrahim Yazıcı’nın yerine Recep Bölükbaşı var, onun konuşmaları da “Önümüzdeki maçlara bakıcaz, iyi günler ilerde” cinsinden. Divan Kurulu üyeleri haklı olarak kulüpten öncelikle yer ve alacak-verecek durumunu istiyorlar.
İstanbul kulüpleri bile her Divan’da hesap raporu veriyor ve borcunu, mali durumunu bildiriyor. Bursaspor’da ise ısrarlara rağmen hala  bir gelişme yok.
Bu bir İbrahim Yazıcı klasiği.
Hava raporu gibi, para durumu sorarsan buz gibi soğur senden. Buna bir nevi “Divan’ı sallamıyor” da diyebiliriz. Parayı geçtik, Ozan İpek gibi günün önemli konusunda bile detay yok. Divan Başkan Yardımcısı Burhan Vatan’ın, gerek yer gerekse durum yönünden “Kale alınmıyoruz” dediği gibi.
Sadece suç yönetimde mi? Divan’da da suç yok mu?
Gayet tabii var. Divan seçimini 1 kişi gelecek diye 1 saat bekletirsen ve onu zaman zaman yönetim üstünde tutmaya çalışırsan, gizli sürtüşmeyi de hazırlamış olursun. Yani 2 tarafı da yanık pide misali.
Yenicek gibi değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.