Hava Durumu

Emirsultan’a nasıl gidilecek?

Yazının Giriş Tarihi: 04.04.2014 08:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.04.2014 08:28

“14 milyon TL nakit, 3.5 milyon euro senet bıraktık” Son yapılan Bursaspor Divan Kurulu toplantılarından birinde özellikle açıklanmıştı, merhum Yazıcı’nın yöneticileri tarafından.
Yine Yazıcı dönemi genel sekreteri ve başkan adayı İlhan Uslu da dün kendi internet sitesinden şöyle bir açıklama yaptı:
“Bayrağı devrettiğimiz dönemde kasasında para olan, Avrupa’ya gitmeyi garantilemiş, omuzunda şampi-yonluk apoleti bulunan bir takım vardı. UEFA’dan bırakın soruşturmayı, hep alkış aldık”
Bir de bugüne bakalım.
UEFA, kulüp lisans mali kriterler içinde yer alan denk bütçe şartlarına aykırılık tespit ettiğinden Bursaspor hakkında soruşturma başlattı. Yani, Avrupa’dan men yasağı ile karşı karşıyayız.
Hep diyoruz ya, koskoca Bursaspor bu yönetim sayesinde nereden nereye geldi.
Para bitti, borçlanma başladı. Takım eridi, şehri dip korkusu sardı. Batalla bitti, yeri bomboş kaldı. Hatta hatta Batalla’nın parası bile arada kaynayıp gitti.
Tam bir mirasyedilik, tam bir bozgun.
Ne şan şöhret kaldı, ne de para.
Başkan Körüstan, “Merhum Başkan İbrahim Yazıcı’yı unutmadık. Kendisinin ölüm yıldönümü olan 7 Mayıs’ta anma töreni düzenleyeceğiz” demişti.
Şimdi merak ediyorum.
Yukarıdaki tablo ile 7 Mayıs Çarşamba günü “Vazgeçilmezlerle dolu” dediğiniz Emirsultan’a nasıl gidilecek? İbrahim Yazıcı’nın mezar taşına, yani yüzüne nasıl bakılacak? Sadece UEFA aşağıdan değil, Yazıcı da yukarıdan soruşturma başlatmaz mı adama?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.