Hava Durumu

“Ertelensin” yanlış olur

Yazının Giriş Tarihi: 04.06.2013 08:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 08:37

Bursaspor’da kongreye 3 gün kala “Ertelensin” seslerinin çıkması bence çok yanlış.
6 başkan adayı, harıl harıl liste çalışması yaparken, (Bazısı, al beni listene dese, bazısı da çekilse bile) büyük bir çekişme olacağı gayet açık.
Böyle bir rüzgarla 7 Haziran’da yelken açmamak büyük hata olur.
Bunu neden söylüyorum.
Dün kulislerde durup dururken bir haber gezindi,”Kulüp, evrakları yetiştiremiyor,7 Haziran’ın ertelenmesini istiyor” diye.
İlk kongrenin ertelenmesi demek, ikincisinin 17 Haziran’da yapılması demek. Yani, transfer ve Avrupa işlerinin 10 gün daha geç başlaması demek. Bu da Bursaspor için durup dururken eksi puan demek.
Divan Başkanı Kadir Şankaya, böyle bir şeyin mümkün olamayacağını ve kulübün 7 Haziran’da hazır olması, salonun da tüm malzeme ile donatılması gerektiğini söyledi ve ilave etti:
“Ertelensin havasını yaymak büyük hata. 7 Haziran’da çok sayıda üye gelir kapıya dayanırsa, kulüp de içerde hazırlıksız yakalanırsa rezalet olur.Buna meydan vermemek için dün kulübe gerekli uyarıyı yaptım”
Divan Başkanı Kadir Şankaya ayrıca Mesut Mestan için adaylık izni çıktığını da açıkladı. Disiplin Kurulu’ndan görüş alan Şankaya,”Mestan ile ilgili, herhangi bir sorun kalmadı” dedi. Böylece Bursaspor başkanlığı için adaylıktaki 6 rakamı da kesinleşmiş oldu.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.