Hava Durumu

Ertuğrul Sağlam'a katılmıyorum!

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2020 08:27
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 08:27

Beraber şampiyon olduk, beraber düşmüştük. Ertuğrul Sağlam 2. Lig'deki Samsun'a gitti. Kırmızı Beyazlıları 1. Lig'e çıkarırken, burada da istikrarını sürdürüyor ve "Hedef Süper Lig, Samsun Süper Lig'i çok özledi" diyor.

Bu hafta da Adana Demirspor ile çok önemli maçları var. Ertuğrul hocamıza başarılar dilerken bir sözüne katılmadığımı araya sıkıştırmak istedim. Radyospor'a şöyle konuştu; "Biz Bursaspor'da şampiyon olduğumuz zaman herkes bu bir Anadolu devrimidir yorumunu yapmıştı. Ben buna katılmamıştım. Bursaspor'un ardından birkaç Anadolu takımı olacak ki devrim olacak."

Ertuğrul Sağlam öyle düşünüyor ama olmuş bir şey bir daha olursa devrim olmaz ki. Sadece Bursaspor'un yolunda devam etmiş olur. Ancak bu da bundan sonra hemen hemen imkansız gibi değil mi?

ESKİDEN VAR MIYDI?

Kenetlenirken bölünmek, bölünürken kenetlenmek. Kulüplerimizde periyodik motor bakımı gibi bir şey oldu bu. Yağ değişimi, hava filtresi değişimi sanırsın. Galatasaray yönetim kurulu bir açıklama yaptı;

"Kenetlenin başka Galatasaray yok"

Allah Allah, eskiden var mıydı? Medya üzerinden teknik adam-yönetim kavgasını çıkaran sizlersiniz. Haftalardır sürtüşen yine sizlersiniz. Mutabakata varınca mı başka Galatasaray yok diye millete gaz vermek aklınıza geldi?

Madem başka Galatasaray yoktu da, niye boğuşup durdunuz?

Gerçekten futbolumuzdaki çirkinlikler ve bu tip açıklamalar hiç çekilmiyor artık.

ONLARIN İŞİNE HİÇ GELMEZ

"Kulüpler yasası çıkıyor, eli kulağında" haberleri de iyice baydı bizleri. 8 senedir hep aynı şarkı. Bu iş bu kadar uzadığına göre belli ki kulüplerin ve kredi ile gelen paralarını sorumsuzca harcamak varken ceza yemek kimsenin işine gelmez. Kulüp harcamalarından yöneticilerin doğrudan sorumlu tutulması istediği gibi dans edenlerin işine ise hiç mi hiç gelmez. Korona bir gün aşısı bulunacak. Ama belli ki bu kulüplerin batışlarına çare bulunamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.