Hava Durumu

Es Es'teki müthiş direniş

Yazının Giriş Tarihi: 28.12.2018 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.12.2018 08:07

Mali bunalım ve transfer yasağı gibi büyük zorluklara rağmen 1.Lig'de var olma savaşı veren Eskişehirspor'un maçlarını merak ve beğeni ile izliyoruz.
Tamamen gençlere yönelen Es Es'in ortaya koyduğu başarılı mücadeleyi takdir etmemek mümkün değil.
Para bitti ama, tribünler ve gençler bitmedi. Müthiş bir destek, müthiş bir genç kadro var.
İlk yarıyı 16 puan ile 16.sırada tamamlayan Eskişehirspor'da çoğunluk sağlanamadığı için dünkü genel kurul 3 Ocak'a ertelendi. Başkan Halil Ünal da bu arada ilginç açıklamalar yaptı.
"Al işte, kapandı, bitti, öldü gitti denen noktada yine 3 tane takım oluşturduk" diyerek altyapının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.


Ünal ayrıca, Fenerbahçe'ye de gönderme yaptı:
"Bugün takımın hepsine talipler var. Açıklayamayacağım, Türkiye'nin en büyük camialarından bir tanesi mevcut oynayan kadrodan 5 oyuncu istiyor. Bizim futbolcu satma gibi bir niyetimiz yok. Küllerinden tekrar doğabilen her yaş gruplarının en iyisinden bir kadro oluşturabilen bir şehiriz, bir camiayız. Bakın 16 puan toplamışız. Kusura bakmayın bugün Fenerbahçe'nin de 16 puanı var ve bizim çocuklar asgari ücretle top oynuyor. Tekrar bir takım daha kurduk. U15 ve U21 takımlarının en iyilerinden oluşuyor. Eskişehirspor takımı yaşamalıdır"
Kulüpten alacaklı olan futbolcu, teknik adam ve eski yöneticilere de seslenen Başkan Halil Ünal, Türk futbolundaki bir gerçeğe daha değindi:
"Bu kulüp yaşarsa onlar parasını alır. Bu kulüp yarın kayyuma giderse, Orduspor,Sakarya,Kocaeli gibi, Mersin İdmanyurdu,Gaziantep gibi noktalarda olursa o gün hiçbir şey alamayacaklar. Bugün bize yardım etsinler, sezon sonu bu takım yaşar herkes parasını alır"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.