Hava Durumu

Geçiştirilemez tablo hangisi?

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2019 08:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2019 08:21

Kazanırken de gerçekleri görmeyi, konuşmayı, tartışmayı bir öğrenebilsek.
Fenerbahçe, Bursaspor maçından sonra resmi sitesinden oldukça sert açıklama yaptı:
"Basit hakem hatası olarak geçiştirilemez bir tablo var. Cüneyt Çakır iyi niyetli değil"
Peki, o zaman ben de soruyorum:
"İstanbul'daki ilk maçta Halil Umut Meler çok mu iyi niyetliydi? Çizgi dışındaki müdahaleye penaltı veren Meler-VAR ortaklığı Türkiye çapında tepki görmedi mi? Bursaspor bu maçta VAR kurbanı olmadı mı? O zaman bu tabloyu niye geçiştirdiniz ve sustunuz?"
İşine gelince arazi, işine gelmeyince ateşle fitili.
Aslında sorulacak önemli bir soru daha var:
"Siz bırakın hakemleri, VAR'ı yoku. Öncelikle acı gerçeklerinize bakın. İlk yarıyı 17.bitiren, düşer mi düşmez mi, tartışmaları hız kazanmış bir Fenerbahçe'nin asıl bu durumu, geçiştirilemez bir tablo değil mi?"

SALONLARIN HALKA AÇILMASI

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden şöyle bir açıklama geldi:
"Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora' projesinin Bursa ayağı başlıyor. Sömestr tatilinde başlatılan projeyle; okul çağındaki çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ebeveynlerin rolünün öneminden hareketle, spor aracılığı ile çocuk-aile ilişkisinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında Atatürk Spor Salonu ve Nilüfer Gençlik Merkezi Spor Salonu'nun kapıları spor yapmak isteyen vatandaşlara açılacak. Atatürk Spor Salonu'nda 08:00-24:00 saatleri arasında boks, karate, masa tenisi, taekwondo ve güreş; Nilüfer Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda ise 7/24 basketbol, voleybol, tenis ve badminton branşlarında hizmet verilecek. Söz konusu proje ile antrenörlerimiz gözetiminde hem okul çağındaki çocuk ve gençlerimizin aileleriyle birlikte spor yapmaları teşvik edilecek hem de yetişkinlere yönelik turnuvalar düzenlenmesi amaçlanıyor"
Böyle bir hizmetin verilmesi yararlı ancak ben bir başka açıdan da bakıyorum bu olaya.
Gençlerde cep telefonu, ailelerde fazla kilo önemli bir dert haline geldi toplumumuzda. Spor İl Müdürlüğü'nün bu imkanları geniş ilgi bulursa, gençler telefondan, büyükler ise fazla kilodan bir süre de olsa kurtulmuş olur.
Sadece Fenerbahçe ile değil, bunlarla da ilgilenmek lazım.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.