Hava Durumu

Harun ve şimdi de Çağlar

Yazının Giriş Tarihi: 27.11.2019 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.11.2019 08:29

Harun kurtara kurtara 2 yıl kümede kalmıştık.
Şimdi de Çağlar kurtara kurtara lige çıkacağız galiba.
Bursaspor'un santrfordan yana şansı yok ama, kaleciden yana işi oldukça rast gidiyor. Yıllardır böyle bu.
Kaleci Çağlar'ın gösterdiği performansa nazar değmez inşallah. Gerçekten kısa zamanda çok iyi bir uyum sağladı ve aynen Harun'un Bursaspor'daki dönemi gibi güven vermeye başladı.
Keçiören gerçekten zor bir takım. Dolayısıyla yenilmesi de zor oluyor. Tribünlerden maç esnasında zaman zaman tepkilerin çıkması iyi değil ama, futbolun olağan işlerinden biri haline geldiğini de kabul etmek zorundayız. Bunu değiştiremiyoruz bir türlü.

2005-6 sezonunu tekrar hatırlayalım;
Bursaspor 1.Lig'de 2.şampiyonluğunu yaşadığı o dönemde Atatürk Stadı tribünlerinde büyük destek ile birlikte büyük tepkiler de savruluyordu sahaya. Onun için futbolcuların bunun üzerinde fazla durmaması ve işine bakması en geçerli yol.
Bursaspor'da sahada işler iyi gidiyor ama, yaşanan maddi sıkıntıları da hiç unutmamak, takımı bu yönden de takdir etmek gerek. 3-4 ay para almamak büyük sıkıntı.
"Para almamak" derken birçok takımın da derdi bu ama Eskişehirspor'u bir kez daha takdir etmek lazım. Her türlü imkansızlığa rağmen 90 dakika boyunca büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar.
Erzurumspor önünde de fırtına gibi estiler fakat, adeta gol kaçırma yarışına girdiler.
Son anda da şanssız bir golle mağlup oldular.
Demek hırs, mücadele ve keyifli futbol parasız da ortaya konabiliyor. Bunu da liglerde ara ara görmeye devam ediyoruz.

BİR DE FİLMİNİ SEYRETMEK GEREK

Sadece Türkiye'yi değil dünyayı kendine hayran bırakan Cep Herkülü'nü bir de beyazperdeden izlemek gerek.
"Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu" filmi vizyona girdi ve hem İstanbul'da hem de Bursa'da galası yapıldı. Yapımcısı Mustafa Uslu, yönetmeni Özer Feyzioğlu olan filmin önemli özelliklerinden biri de Naim'in başarılar ve zorluklarla dolu hayat hikayesinin Bulgaristan bölümünün gerçek mekanlarda çekilmesi.
Merhum Naim Süleymanoğlu'nu bu filmde 18 yaşındaki Hayat Van Eck canlandırıyor. Naim'e çok benzeyen Hayat'ın hayat hikayesi de aynı gibi. Çünkü o da hayatının ilk 6 yılını Hollanda'da, gerisini İzmir'de geçirmiş.
Büyük ilgi gören İstanbul'daki galaya, BalkanTürksiad Başkanı Berat Tunahan, Mestanlı Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Öztürk ile yöneticileri de davetli olarak katılmıştı.
Tüm zamanların en iyi haltercisini bir de sinemada anma zamanı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.