Hava Durumu

Hata üstüne hata

Yazının Giriş Tarihi: 06.10.2012 10:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.10.2012 10:46

Taraftara hep denir ya,”Dostluk önemli” diye. İyi de yine iş bitmiyor ki.
İşte, Bursaspor ve Gaziantep taraftarları yıllardır kardeş gibi. Ancak 2 takımın aralarında oynadığı maçlardan 2 takıma da ceza çıkıyor.
Kavga yok, gürültü yok, dostluk var. Ona rağmen ceza da var. Çünkü bu defa da kendi kendini yakanlar sah-neye çıkıyor. Daha önce Gaziantep ceza almıştı, şimdi de Bursaspor.
Akıl alacak gibi değil.
Tribüne bıçak sokma olayı birçok yerde yaşandı ama bir türlü önlemi alınamıyor. Bunlardan en önemlisi 2004 Kasım’ında İnönü Stadı’nda yaşandı. Beşiktaş-Rize maçında kapalı tribünde 16 yaşındaki Cihan Aktaş bıçaklandı ve öldü. Beşiktaş 3 maç ceza aldı. Eylemi yapan kişi, bıçağı ayakkabısının içinde  stada soktuğunu söylemişti.
Bursaspor-Gaziantep maçında da bıçak, çorap içine saklanmış.
Burada, kapı girişlerindeki özel güvenliklerin görevlerini tam olarak yapmadıkları da ortaya çıkıyor. Yani, el dedektörleri diz altına pek inmiyor. İnse, bıçağın kaçması mümkün değil. Hele Bursaspor-Gaziantep maçına az sayıda seyircinin geldiğini de göz önüne alırsak, bu işteki gevşekliği biraz daha iyi tahmin edebiliriz. Tabii TFF de üstüne tüy dikti.
Yok yere 2 maç ceza geldi.
Cana mal olmadı ama bu defa da Bursaspor’un candamarına mal oldu. Fenerbahçe gibi büyük bir maçın hasılatı gitti. Yazık doğrusu.
 

RIDVAN’IN HATASI
Rıdvan Dilmen’in canlı maç yayınındaki yorumculuğu da doğrusu hiç çekilmiyor. Almanya’daki son Fenerbahçe maçında “Sağa git,topu sola çek, boşa kaç, üzerine oyna” gibi emirler vermesi nasıl bir yorum anlayışıdır ki?
Canlı yayında değil de, sanki kulübede.
Hele “Kuyt’ı çıkar” diye emir verirken Kuyt’ın gol atması, Rıdvan hoca için tam bir fiyasko oldu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.