Hava Durumu

Her yabancıya nasip olmaz

Yazının Giriş Tarihi: 14.05.2018 08:14
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.05.2018 08:14

Efsane haline gelmek ve Bursaspor tarihindeki en özel futbolcular arasına girmek, her yabancıya nasip olacak bir olay değil.
Batalla gerçekten kadroya, futbola ve şampiyonluğa kalite getiren önemli bir karakterdi.
Her şeyi ile örnek olan, boyu kısa ama yaptığı işler büyük bir Arjantinliyi unutmak mümkün değil. Bursaspor'da bir devir kapandı da diyebiliriz.
Güle güle kaptan.
Büyük hizmetlerine bir kez daha teşekkür ederken, bundan sonraki hayatında da başarı ve sağlık dileriz.
Batalla'nın vedasına ise takım arkadaşları nedense skor ve futbol cefası kattılar. Trabzonspor'dan neredeyse yarım düzine gol yiyeceklerdi.
Takım eksik, savunma ters yüz olmuş durumda tamam da, orta sahayı bu kadar boş bırakmak, geride sadece izleyici olmak da hiç yakışmadı Bursa'daki son maça. Bilhassa Furkan'ın Fenerbahçe başarısını sürdürmesi, vitesi istikrara yöneltmesi gerekirdi ama olmadı.
Trabzon da eksik fakat sezona yeni başlıyormuş gibi tam bir iştahla saldırdılar. Yusuf, Apdülkadir, Olcay, N'Doye daha 1. dakikadan itibaren adeta dans ettiler Bursaspor yarı sahasında. 19 dakikada 2 gol, 2 direkten dönen top, hezimet habercisiydi sanki.
Aziz Behich'in sağa geçmesi ve Emre'nin solda çok silik kalması kanatları önemli ölçüde devre dışı bıraktı. Bu şartlarda Sow'a gerekli topları getirmek hayal oldu.
Herhalde Batalla'nın vedasındandı bu üzüntü futbolu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.