Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İsmail Kartal ve 11 cm ofsayt

Yazının Giriş Tarihi: 22.04.2015 07:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.04.2015 07:25
Yığınla örneği var ama birini verelim; İlk yarıda Kadıköy’deki Fenerbahçe-Gaziantep maçı. Fenerbahçe bir türlü gol atamıyor. Tribünler yine ayakta. 81.dakikada Gökhan Gönül ceza sahasına girerken daha rakibi değmemesine rağmen kendini yere bırakıyor. Ali Palabıyık fırsat kollar gibi penaltı noktasını gösteriyor. Bu haksız penaltı ile Fenerbahçe 3 puanı götürüyor. Kadıköy’de hakemler ev sahibine penaltı vermek için hazır. Hasan Ali Kaldırım, Belluschi’yi çekince gözlere perde iniyor. Çünkü Kadıköy’de ev sahibi aleyhine penaltı vermek için yürek ister.
Bizim maçtan sonra İsmail Kartal’ın açıklamasına bakın. Aklı sıra Şenol Güneş’e cevap veriyor:
“Hakemle falan maç kazanmadık. Hakem olayı spekülatif hale geldi. Burada 4-5 yiyip hala hakemlerde arıyorlar bazı şeyleri. Bir şeyleri bir şeylerin altında aramanın anlamı yok”
Hakem olayını Şenol Güneş mi spekülatif hale getirdi, yoksa Aziz Yldırım mı?
Ne demişti Aziz Bey:
“Hakem soyunma odası da basarım. Özgür Yankaya gelirse stattan çıkamaz” 
Resmen tehdit edilen hakemler, zoraki hataya yönlendirilince İsmail Kartal da maçı ben kazandım zannediyor. Onun için konuşmaları da çok gülünç.
Bir kez daha gördük ki, Fenerbahçe futbol oynayarak kazanmıyor.
İşin bir de “Mesafe 11 cm ofsayt” boyutu var.
Yayıncı kuruluş Belluschi’nin ve-rilmeyen golünü tartışıyor. Dikkat ettim ve “Pes be Mustafa hoca, pes be Şansal, pes be Tümer” dedim.
Lafları lastik gibi oraya buraya çeke çeke bir türlü ofsayt mı, değil mi karar veremediler. Saçı öndeydi, topuğu arkadaydı. omuzu yanda, dirseği dışarda ile evelendi, gevelendi laflar. Sonunda ofsayt verilse de olur, ve-rilmese de olur gibi yumuşatıldı olay. Ve piero’da 11 cm ofsayt çıktı.
Bu kadar tartışmadan sonra Erman Toroğlu’nun NTV Spor’daki sözleri geldi aklıma. Lig TV’de çalışırken, “Altay maçında kaleci Zafer topu çıkardı mı, çıkarmadı mı?” tartışmasında Şansal Büyüka içeriye diyor ki “Uğur, hazırlıyorsun değil mi pieroyu?”
Uğur’dan da cevap geliyor;
“Topu içeri mi sokayım, çıkarayım mı?” 
11 cm de buna benzemesin? 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.