Hava Durumu

“İstifa”daki bütünlük ve 2 elli 3 puan

Yazının Giriş Tarihi: 20.04.2014 08:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.04.2014 08:09

Kupa bozgununun gölgesinde kalan maçı 2 el kurtardı. Biri Marvin’in durup dururken kornerden gelen topu havada  tokatlaması, diğeri ise Tanju’nun gollük şutunda kaleci Harun’un yattığı yerde elle müdahalesi.
Bu 2 el olmasa, skorda 3 puan olması mümkün değil. Kötü olan Elazığspor’a rağmen tam bir beraberlik maçı. Ancak morallerin ve tribünlerin bozuk olduğu böyle bir günde, rakibin hediye ettiği penaltı ile üsttekileri takibe devam etmek de önemli.
Bursaspor biraz daha istekli ve gole gitmekte niyetli olmasına rağmen tribünlerin de “Yönetim istifa” bütünlüğünün de ısrarlı olması geceye damgasını vurdu.
Fernandao’nun penaltısında top fileler ile kucaklaşırken,”Goool” seslerinin yerini çoktan “Yönetim istifa” tepkileri almıştı bile.
Neticede, Lig’deki gole bakan bile yok artık.
Hele hele Bursaspor’un Akhisar maçındaki yardımı ile Kupa’da ayakta kalabilen Eskişehirspor’un finale adını yazdırması, moralleri daha da bozdu.
Tepkilerin hedefindeki Erkan Körüstan ve Rıdvan Şen, tedbirli olarak ceza heyetine sevk edildiklerinden tribünde yok.
Yani Bursa Hakimiyet’e “Özlüce’ye giremezsin” diyenlere bu defa TFF” Maça giremezsin” diyor.  Bütün tribünler de “İstifa” diye bağırıyor.
Bursaspor yönetimi ne kadar aciz durumlar içinde, değil mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.