Hava Durumu

Kafamız rahat bir temmuz geçiriyoruz

Yazının Giriş Tarihi: 11.07.2015 08:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.07.2015 08:29
Yeni fikstür, Bursaspor için bu defa daha avantajlı. En azından geçen sezon gibi, daha baştan 2 büyük maç üst üste yok.
Bilindiği gibi geçen sezon 1.ve 3.haftalardaki Galatasaray,Beşiktaş yenilgileri Bursaspor'un bir sendeleme devresi yaşamasına sebep olmuş, toparlanması zaman almıştı.
Bir varsayım hesabı yaparsak, Atatürk Stadı'ndaki bu 2 maçtan yenilgi yerine beraberlik alınsaydı Bursaspor, sezon sonunda Başakşehir'i geride bırakıp Lig'i 4. bitirecekti. Gerek ceza gerekse 6.olma ile ilgili durum için "Ah,vah" çekiyoruz ama bir taraftan da sevinmek lazım.
Neden mi?
Avrupa Ligi'ndeki son maçlara bakarken Voyvodina'nın MTK'yı 3-1 yenip 2.ön eleme turuna çıktığını görünce aklıma geldi.
Bu defa kafamız rahat bir temmuz geçiriyoruz.
Devamlı FC Keko'lara elenip, sinirden,asap bozukluğundan, eğrilip büzülmekten kurtulduk. Onun için biz yine kendi kendimizi avuttuğumuz ligimize, fikstürümüze dönelim. Paraları boş yere saçmaya devam edelim.
Geçen sezon 4 büyük maç da ilk yarı içerdeydi. Bu defa Trabzonspor,Fenerbahçe ve Galatasaray dışarda, sadece Beşiktaş içerde. Maç tarihleri de dağınık. Bu bir avantaj.
İlk maçın Trabzon'da olması fazla bir dezavantaj da değil. Çünkü Trabzon da karışıklık içinde ve kadro olarak da fazla bir üstünlüğü yok. Şota'nın kısa zamanda takımı toparlama ihtimali de çok zayıf. Onun için büyük maçlar arasına bu defa Trabzon'u katmak doğru olmayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.