Hava Durumu

Keşke 2-3 hafta önce olsaydı

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2019 08:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2019 08:42

Yalçın Koşukavak ile iplerin kopacağı belliydi ama, TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas'ın Bursaspor'a gelip, karşılıklı övgü dolu sözlerden hemen sonra görevden alma sürpriz oldu.

Kafkas da pişman olmuştur herhalde, "Tam gününde geldim, nerden uğradım Bursa'ya" diye.

Belli ki Mestan ile Koşukavak arasında ani ve sert bir sürtüşme oldu, ipler koptu. Aslında Bursaspor'da işlerin çok kötü gittiğini söyleyemeyiz. Teknik hatalar ve puan kayıplarına rağmen Bursaspor bugün puanı silinmese 2.sıradaydı. Durum o kadar da büyük kavga gürültü kopartacak cinsten değildi. Ayrıca bu durumlarda sürtüşmelerin iyi getirmeyeceği gerçeği de ortada iken.

Artık olan oldu ve "Bursaspor için inşallah hayırlısı olur" demekten başka çare de kalmadı.

Olan oldu ama işin bir de "Keşke 2-3 hafta önce olsaydı" kısmı da var. Ali Tandoğan, Altay ile anlaşmadan öncesine denk gelseydi açısından.

Bursaspor'da sevilen ve yeri çok ayrı olan Ali Tandoğan, biliyorsunuz Balıkesirspor'da çok iyi işler yaptı. Büyük imkansızlıklara rağmen ortaya iyi bir futbol ve netice koydu. Tandoğan Bursa'daki maça geldiğinde Balıkesirspor'u bırakabileceğinin sinyallerini vermişti. 2 taraf da birbirine olumlu bakıyordu. O gün için bunları yazmak Bursaspor'a zarar verirdi ama son gelişmelerden sonra yazmakta hiçbir mahsur yok. "Keşke 2-3 hafta önce olsaydı" açısından. Ali Tandoğan Altay'a gitti. İlk kez sahada olduğu Adana Demirspor maçında, 6 haftadır devamlı puan kaybeden Altay 1-0 galip geldi. Hem de kanat ortasına gerilerden gelip kafaya çıkan İbrahim Öztürk golü ile.
Aynen Ali Tandoğan ve İbrahim Öztürk'ün Bursaspor'da oynadığı yıllarda yaptıkları gibi. Tandoğan yeni takımında ortamı çabucak oluşturuverdi. Eğer Bursaspor'a gelseydi mutlaka burda da herkesle uyumlu bir çalışma olurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.