Hava Durumu

Kongre sonrasına kalamaz mıydı?

Yazının Giriş Tarihi: 19.06.2019 08:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.06.2019 08:19

Futbolcu ve personel ödemeleri, tesis giderleri, bankalar, Maliye derken üstüne bir de elektrik faturası eklendi.
Bursaspor tarihinin en büyük mali bunalımıdır bu.
Hele hele elektrik faturası olayı, tam bir tükeniş işareti.
Düşünebiliyor musunuz, Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir takımın, elektrik saatine mühür vuruluyor. Elektrik, bir kurumun, bir dükkanın, bir evin can damarı. Olmazsa olmazı.
Gelinen nokta gerçekten içler acısı. Yıllarca kamyon dolusu euro'ların giriş-çıkış yaptığı bu kulüp, bir elektrik faturası dahi ödeyemez halde.
Merhum Başkan İbrahim Yazıcı döneminden sonra başlayan mali çöküş ve sorumluları belli.
Elektrik faturası olayında da UEDAŞ'a söylenecek bir söz yok, neticede alacağını tahsil etmek zorunda ama, Ankara'da TFF'nin son seçimlerinde yaşanan bir konuşmayı da hatırlamak istedik.
Ali Ay'a ne demişti, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TFF'nin yeni Başkanı Nihat Özdemir:
"Bursaspor'un küme düşmesinden dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Bir an önce toparlanarak yeniden Süper Lig'e dönmelerini futbol ailesi olarak arzuluyoruz"
İşte bu konuşmanın ışığı altında, "LİMAK tahsilatı veya kesme işini, hiç olmazsa Bursaspor kongresi sonrasına niye bırakmadı" diye düşünmemek mümkün mü? En azından, sözlerdeki samimiyet daha fazla belli olmaz mı?
Dikkat ediyorum, hemen hemen her kesimden büyük tepki toplayan ancak yine de Bursaspor'da kongre öncesi tek aday olan Mesut Mestan, elektrik faturası olayında hiç ortada yok. İnsan, "Arkadaş, hiç olmazsa fatura yapılandırmasının ilk 300 bin liralık taksidini ben ödüyorum" diye bir çıkış yapar da, samimiyetini azıcık gösterir.

ERKAN BİNBİRÇİÇEK'İ KAYBETTİK

Mudanya'nın sevilen isimlerinden biri daha aramızdan ayrıldı.
Uzun yıllar ilçede, spor,siyaset ve sosyal alanlarda başarılı yöneticilikler yapan Erkan Binbirçiçek ağabeyimiz vefat etti ve dün toprağa verildi.
Binbirçiçek, Mudanya ve Mudanyaspor haberleri ile Bursa basınına da hizmet etmişti. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.