Hava Durumu

Ligin dibi daha da karıştı

Yazının Giriş Tarihi: 12.05.2019 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.05.2019 08:17

"Bir patlama olur mu?" diyorduk hep.
Bunu yine Lig'in sonuna denk getirdi Bursaspor. Antalya'da öyle bir galibiyet aldı ki, Lig'in dibi daha da karıştı.
Ancak Akdeniz'de gösterdiği mücadeleyi, Erzurum'da Erzurumspor'un yokları oynadığı ilk yarıda da gösterseydi, bugün daha rahat konumdaydı ama olmadı.
Şimdi Erzurum, Bursaspor,Göztepe üçgeni içinde, Dadaşlar daha avantajlı durumda. Kalan Malatya D, Fenerbahçe ve Kayserispor D maçlarında 9 puan alırsa, 41'e ulaşmış olacak. Ayrıca 3 takımın puan eşitliği durumunda 3'lü averajda da üstünlüğü bulunuyor. Bu yüzden Bursaspor, Erzurumspor'un puan kaybetmesini de bekle-yecek.
Spor kamu oyunda önceleri Ankaragücü ve Antalyaspor'a düştü gözü ile bakılıyordu. Bu tahminlere daha sonra Bursaspor da iliştirilmişti ama Antalya galibiyeti bir anda Lig'in seyrini değiştirdi. Ankaragücü ve Antalyaspor bu işten sıyrıldığına göre şimdi sıra Bursaspor'da niye olmasın?

"G.SARAYLI, F.BAHÇELİ, BURSASPORLULAR DIŞARI"

Dün başlayan Beşiktaş İdari ve Mali Genel Kurulu'nda gergin bir ortam ve polis müdahalesi dikkat çekti.
Başkan adayı olan Hürser Tekinoktay salonda Beşiktaşlı olmayan kişilerin bulunduğunu belirterek, "Burada bulunan bütün gerçek Beşiktaşlıları saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Divan Kurulu Başkanı Atıf Keçeci, "Buradaki herkes gerçek Beşiktaşlıdır" cevabını verdi. Keçeci'nin sözlerinin ardından konuşmasına devam eden Hürser Tekinoktay, "Metal-İş sendikası üyeleri olan, Galatasaraylı, Fenerbahçeli, Bursasporlu kişileri dışarıya davet ediyorum. Dışarı çıksınlar" dedi. Bu sözlerin ardından ise salonda bazı isimlere büyük tepki gösterildi. Yaşanan gerginliğin ardından spor şubeye bağlı emniyet kuvvetleri salona geldi bu bölümde bulunan kişilerin salon dışına çıkarılması istendi. Hürser Tekinoktay'ın konuşması sırasında yaşanan gerginlikte birçok kişinin, sendika üyesi oldukları iddia edilen kişilere tepkisi devam etti. Gerginlik, sendika üyesi ve Beşiktaşlı olmadığı iddia edilen kişilerin, emniyet güçlerinin eşliğinde salondan ayrılması sonrasında son buldu.

Oyçokluğu ile ibra edilen Başkan Fikret Orman,"Rakiplerimizin bazıları mallarını sattı, hâlâ bizden yüksek borç seviyesindeler" diyerek kendini savundu ama, Beşiktaş'ın borcu olan 2 milyar 423 milyon TL de, doğrusu dudak uçuklattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.