Hava Durumu

Madem Bursalıydın?

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2014 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 08:00
Şenol Güneş gerçekleri söylüyor diye yaptılar bunu.  Bursaspor’u tuzağa düşürdüler.
“Karagümrük yanıyor” şarkısını değiştirip, “Şimdi Bursaspor yanıyor”a dönüştürdüler. Özel bir tasarımdı bu. Maalesef biz de göz göre göre düştük bu tuzağa. Takım, Moskova’dan dönen Napolyon ordusu gibi oldu.
Madem TFF cevap vermiyor, seni sallamıyor, o zaman yönetim de çıkıp rest çekecekti. Ya,”Ben bu sahada futbolcularımı riske atmam, oynamıyorum” diyecek, ya da tamamen genç bir takımla sahaya çıkacaktı. Bile bile aslar niye sürüldü Vefa Stadı’na?

5.büyük Bursaspor’un yönetimi bu kadar cılız kalmamalı, odaya kapanıp telefon başında beklememeliydi. Şenol Güneş’in bile “Buldunuz gariban takımı” demesi de çalıştığı yönetimin boyunu, kilosunu ortaya koymaktadır. Ancak ortada bir gerçek daha var;
İkide bir sıkıştıkça, “Abi bana biraz daha para” diye TFF kapısı aşındırılırsa , o kulübün ağırlığı kalır mı? Adam zaten patron konumuna geçmiş vaziyette. Yönetimlerin har vurup harman savurma yanlışlarının bir sonucudur bu.  
Sıkışınca “Ben Bursalıyım” diyen Yıldırım Demirören’e bir çift lafım var:
“Madem Bursalıydın, ne diye Bursa’da cezalı olan İstanbul tribününü özel olarak açtırıp oturdun. Bursa’ya neden nispet yaptın? Senin samimiyetine inanmak mümkün mü?”
BÖYLE BAŞKAN AZ BULUNUR
Göztepe’nin başına geldikten sonra Mehmet Sepil’i daha iyi tanıdık.
Sempatik ve mütevazı kişiliği ile bir anda dikkat çekti. Özel uçağı ile gelip, İnegöl-Göztepe maçında misafir tribününde taraftarları ile birlikte oturan,tezahürat yapan kaç tane başkan var ki?

Hele,  Cizre’de herkes küfrederken şeref tribününde ayağa kalkarak İstiklal Marşı’nı okumak az iş mi? Gönüllerde de taht kuran Sepil Başkan, Dünya Enerji Sektörü devlerinden Genel Energy’nin de İcra Kurulu Başkanı.
Hafta içi milyar dolarlık holdingi yönetirken, hafta sonu Göztepe forması ve kaşkolu giyip statlara koşuyor. Çünkü, “Göztepe beni petrolden daha çok heyecanlandırıyor” diyor.
Sepil’in Nazilli maçından çıkıp CNN International ekranında Dünya Ekonomisi’ni yorumlaması da ayrı bir olay oldu Türkiye’de.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.