Hava Durumu

"Madem FETÖ, biz niye tutuklandık?"

Yazının Giriş Tarihi: 27.03.2018 07:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.03.2018 07:50

"Bursa'yı FETÖ şampiyon yaptı" diyen Aziz'e, en yetkili ve en etkili ağızdan tokat gibi cevap geldi:
"Madem bizi FETÖ şampiyon yaptı da biz niye tutuklandık? Bizi tutuklatanlar ve tutuklayanlar da FETÖ'den içeri girdiler."
Evet, bu sözler Şampiyon Bursaspor'un 2.Başkanı Haluk Özkıyıcı'ya ait.
2011'de Başkan İbrahim Yazıcı, bir önceki dönemin 2.Başkanı Osman Çelik ve Kulüp Genel Müdürü Osman Nuri Biçer ile birlikte tutuklanan Özkıyıcı.
Aziz'in Bursaspor'a ve şampiyonluğuna dil uzatması üzerine uzun yıllardır sürdürdüğü sessizliğini bozan Haluk Özkıyıcı, çok önemli bir yerden vurdu Fenerbahçe Başkanını. Buna, "Durdu durdu, vurdu" da diyebiliriz.
Kendi başarısızlıklarını ve kayıtlara geçen şike olaylarını kapatmak için artık son çırpınışlarına giren bir dili tam orta yerinden kesip atan bir cevap bu. Saçma sapan iddiaları ile orta yerde kalıverdi Aziz.
Biliyorsunuz 2011'de Bursaspor ile ilgili yürütülen soruşturmada polis, arka arkaya baskınlar düzenlemişti Özlüce'ye. Ardından soruşturma kapsamında 4 tutuklama geldi. Şampiyonluktan sonraki sezonda Bursaspor yine iddialıydı ama bu gelişmeler yüzünden ortalık karıştı, moraller bozuldu ve Timsah ancak 3. olabildi.
Bundan faydalanan Fenerbahçe ise şampiyonluğu elde etti.
Onun için Haluk Özkıyıcı'nın "2011'de bizi tutuklatanlar ve tutuklayanlar da FETÖ'den içeri girdiler" demesi çok önemli. Sonuçta Bursaspor da FETÖ'den zarar görenler arasına katılmış olmuyor mu?
Aziz'in onu bunu karalama telaşından unuttuğu bir şey daha var;
2009-2010 sezonunda Fenerbahçe Kadıköy'de Bursaspor'a yenildi, Trabzon ile berabere kaldı. Birini kazansa şampiyondu. Bu gerçeği hiç konuştuğunu gördünüz mü?
2010 şampiyonluk kutlamalarında Bursaspor taraftarlarının Aziz'e gönderdiği kupayı bir kez daha hatırlatmakta yarar var. Hiç olmazsa amorti kazanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.