Hava Durumu

Mete Gazoz efsane oldu

Yazının Giriş Tarihi: 02.08.2021 08:15
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.08.2021 08:15

"Gazoz olma, efsane ol" sloganı bu defa tam 12'den vurdu.
22 yaşındaki Mete Gazoz, okçulukta Türkiye'ye ilk olimpiyat madalyasını kazandırarak gerçekten efsane oldu.
Tarihi bir başarı bu.
Ayakta dakikalarca alkışlamak hepimizin görevi. O nasıl ki tüm Türkiye'yi gururlandırdıysa, Türkiye de onu gönül tahtına oturtmalı. Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Mete Gazoz'un daha 4 yıl önceden 2020 olimpiyatlarında altın madalya alacağını açıklaması ve hedefe kitlenmesi, azmin önemini bir kez daha ortaya çıkarıyor. Spor çalışmalarının yanı sıra satrançtan piyanoya kadar aldığı eğitimlerle beyin gelişmesine de önem veren Mete, 2 gol atınca kız ve araba peşinde koşan genç futbolculara adeta hayat ve meslek dersi veriyor.
Mete Gazoz'un bu tarihi başarısına giden yolun futbolda altyapı çalışmalarında da göste-rilmesi, öğretilmesi önemli bir eğitim şekli olacaktır.

İMKANSIZDI, BAŞARILDI

Şapkadan tavşan çıkarmak gibi bir şey bu.
İnşallah yeni sorunlara yol açmaz ama Bursaspor'un transfer tahtasını açması, büyük bir kesim tarafından beklenmedik bir durum oldu. Alacaklılar ile anlaşmak, taze para bulmak hemen hemen imkansız olarak görülüyordu, fakat imkansız denen şey başarıldı.
Bunun için çalışanlara, maddi destek sağlayanlara teşekkür edi-yoruz. Bursaspor bir kez daha ayağa kalkma fırsatı yakaladı. Ancak bu fırsatı çok iyi kullanmak zorunda olduğumuzu da tüm camianın unutmaması lazım. Yeni hatalar yapmadan, yeni Selçuklar, yeni Sowlar, yeni Serdarlar yaratmadan bu son atımı çok iyi değerlendirmek gerekiyor.
Mustafa Er, yönetimden çok daha tecrübeli. Gençleri kimlerle aynı potaya koyup değerlendirebileceğini en iyi o biliyor. Yönetim ve taraftar da sadece hedefe kilitlenmek ve ona yönelmek zorunda.
İmkansız denen 2. şey "Şampiyonluk" da ancak böyle gelecektir. Çünkü daha önce yaşadık bunları.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.