Hava Durumu

"Ne parası?" deyince listeden çıktı

Yazının Giriş Tarihi: 21.08.2019 09:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.08.2019 09:53

Bursaspor, Karagümrük önünde oynadığı futbol ve ortaya koyduğu mücadele ile gönülleri biraz ferahlattı.
En azından "Yine düşer" düşüncesinde olanları şimdi daha temkinli konuşmaya yöneltti. Onun için imkansızlıklar içinde olan teknik adam Koşukavak ile gençleri kutlamak lazım. Tecrübeli bir rakip önünde iyi bir imtihan verdiler. Hatta Kubilay maçın başlarındaki gol atamama ısrarını sürdürmese, durum daha da farklı olurdu. Anlaşılan o ki, Kubilay'dan 1.Lig'de bile doğru dürüst bir şut göremeyeceğiz.


Yalçın Koşukavak'ın giydiği teknik direktör eşofmanı ise dikkat çekiciydi. Hasan Şaş'ın kulübedeki eşofmanını andıran renkleri Bursaspor'da kullanmak da nereden aklına geldi bu Kappa'nın? Koşukavak'ın maç sonrası söylediği "Zaman daraldı, kimi alacağız?" sözleri eşofmandan daha etkiliydi. Eli cebine gidemeyen bu yönetim belli ki bu tahtanın altında kalacak.
"Eli cebine gitmeyen" derken Mesut Mestan'a bir hatırlatmada bulunalım.


Bursaspor'da 1969-70 sezonu öncesi yapılan kongrede Fuat Özyol başkan seçilmişti. Ardından yönetim toplantılarında transfer için "Aramızda para toplayalım" kararı çıkınca Başkan Özyol, "Ne parası?" demiş ve daha sonra da istifa etmişti. İlerleyen zaman içinde de Bursaspor'da başkanlar listesinde ve fotoğraf sıralamasında Özyol'a yer verilmemişti.

BU DEFA İŞADAMI TRANSFERİ

İstifalar, sıkıntılar, cezalarla boğuşan bir başka takım olan Eskişehir'de dün geri dönme olayı yaşandı.
Bir süre önce Eskişehirspor başkanlığından istifa eden Osman Taş, bu kararından vazgeçtiğini ve yeniden başkanlığa döndüğünü açıkladı.
Taş'ın yeni projesi ise oldukça ilginç;
Futbolcu getiremiyorlar ama onun yerine yurtdışından işadamı getirecekler bu defa. Osman Taş'ın son açıklaması şöyle:
"Yönetim Kurulu ile bunu istişare ettik, ve kararım kesin geri dönüyorum.Ben iyi gün dostu değilim. Zoru seven bir insanım. Buraya kendimi marka yapmak için gelmedim, buna ihtiyacım da yok. Eskişehirsporlu olduğum için, iyi bir taraftar olduğum için de tabii ki geri geliyorum. O yüzden ben göz göre göre Eskişehirspor'un küme düşmesini istemiyorum. İstifa karar defterine işlenmedi. Yönetim açısından bir sorun yok. Benim sunduğum bir proje var yönetime. Yurtdışından iş adamlarını getirip Eskişehirspor'a destek amaçlı bir kadro kurup, o kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Bu kişiler dışarıdan destek verecekler"

BİR YANDA İNDİRİM, DİĞER YANDA?

Zamlar yağmur gibi yağarken içlerinden biri boykot ve eylem getirdi.
Malum, restoran, kahvehane ve kafelerde maçları izlemek ayrı bir keyiftir ama Digiturk'ün bu sezon için yaptığı zam herkesin tepesini attırdı. Bunu "Fahiş zam" olarak nitelendiren Bursalı işletmeciler gazetelere ilan vererek boykot ve eylemlerini açıkladılar.
Ben merak ediyorum;
Digiturk, bir yandan TFF ve Kulüpler Birliği ile anlaşıp indirim alırken, diğer yandan böyle bindirim! yapması biraz tuhaf değil mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.