Hava Durumu

Orada durmanın ne anlamı var?

Yazının Giriş Tarihi: 27.06.2014 08:07
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.06.2014 08:07

Bursaspor'da Divan miadını doldurdu" demiştim, sonunda lastik patladı.
Yıllardır gelişen olaylar, Divan Kurulu üyelerinin de sabrını taşırdı ve kimi nazikçe, kimi de sertçe ipi çekti.
Aslında Divan Başkanı Kadir Şankaya'nın sürekli aynı senaryoyu oynamak ve milleti oyalamak istemesi gayet doğal olarak bir yerde tıkanacaktı. Şankaya'nın bunu bilmesi ve zamanında çekilmesi gerekirdi.
Şimdi "Seçime kadar kalırım sonra bırakırım" demesi de çok yersiz. Bu duruma gelindikten sonra orada durmanın ne anlamı var?
İş bitmiş artık.
Divan Başkanı Kadir Şankaya, benim tenkitlerimi her defasında,"Toplantılara gelmiyor" ile cevapladı. Sanki ben toplantıya gelince gerçekler mi değişecek? Ben gelmiyorum diye mi Erkan Körüstan'ı kınamadı?
Aslında sadece ben değil, Divan Kurulu üyelerinin onda dokuzu gelmiyor. Kadir Baba'ya, yıllarca toplantılara gelmeme rağmen niye son senede kestiğimi yüz yüze söylemiştim. Şimdi nedenini herkesle paylaşayım:
Haziran 2012'de Almira'da seçimli olağan Divan Kurulu toplantısı yapılmıştı. Çoğunluk olmasına rağmen, geçici Divan Kurulu Başkanı Mutlu Uraz, 1 kişi gelecek, orada hava atacak diye 1 saat toplantıyı bekletti. "İşimiz gücümüz var. Daha yazlığa döneceğiz. Sıkıldık yeter" itirazlarına rağmen yine beklemeye devam edildi.
Bursaspor'un kişilerin oyuncağı haline getirilmesine kızıp, bir daha Divan toplantılarına gitmedim.
Zaten Divan'da büyük çoğunluğun gelmeme nedeni de yıllardır bu yüzdendir. Bursaspor'un son kongresinde tepki oylarının bir anda patlamasının nedeni bu yüzdendir.
Camia, Bursaspor'u kullanmak isteyenleri artık dışlamaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.