Hava Durumu

Saat 20.00, şapkanın öne konma saati

Yazının Giriş Tarihi: 24.07.2014 08:38
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.07.2014 08:38

Bursaspor için önemli bir gün. Özellikle futbolcular ön planda. Bu kadar zayıf bir takıma elenirlerse, bulundukları camiayı daha ligler başlamadan zora sokmuş olacaklar. Bilhassa maddi yönden sıkıntı içindeki kulübe önümüzdeki aylar için büyük bir darbe olur bu. Başarısızlık ortalığı karıştıracağı gibi, bir anlamda dönüp dolaşıp onları da etkileyecektir. Onun için saat 20.00, şapkanın öne konup düşünme ve ona göre gayret gösterme saatidir.
İlk maçta gördük.
Bursaspor ağır çekim futbolla kalabalık arasına girme ve bol şut atamamanın kurbanı oldu. Bu kadar kalabalık bir defansın arasına dalmadan çok, şut atmayı Fernandao ve Ozan Tufan aklına getirebildi. Tabii sadece 2 şutla da beklenen gol gelmedi.
Bugün daha fazlasını bekli-yoruz Bursaspor’dan. Fernandao ve Belluschi’nin de yokluğu ma-zeret olmamalı. Penaltılara çalışmaktan çok, daha farklı şeyler olmalı. Bu kadar yüksek maliyetlerle, dışarda Malta takımı gibi bir takım ortaya çıkmamalı.
Onun için herkes aklını başına toplamalı.

KADİR ŞANKAYA’YA GEÇMİŞ OLSUN

Bursaspor Divan Başkanı Kadir Şankaya safra kesesi ameliyatı geçirmiş. Böyle ufak tefek şeyleri zıpkın gibi olan Kadir Baba çabuk atlatır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.