Hava Durumu

Sağlı sollu vurdu, unvan son buldu

Yazının Giriş Tarihi: 04.01.2015 08:40
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.01.2015 08:40
Bursaspor 9 dakika içinde sağlı sollu fena vurdu, sonra durdu ama Akhisar’ın da yenilmezlik unvanı son buldu.
Önünde üst üste gelen Konya ve Galatasaray deplasmanları nedeni ile mutlaka kazanması gereken Bursaspor’un maça iyi konsantre olması ve hızlı oyununu sürdürüp rakibini boğması gerçekten önemli bir özellik haline geldi.
Hem de eksik kadrosuna rağmen.
Josue ve Şener’in sürekli yükselen performansları bu defa sağ kanadı bir üretim alanı haline getirdi ve Bilal, Gekas, Güray ile ileride direnmeye çalışan Akhisar’ı tam anlamı ile bitirdi. Soldan bindirmeleri ile Emre adeta “Ben de geliyorum” diye sinyalleri çakmaya başladı. Bu kadar kanat organizasyonunun çok olduğu bir maçta pozisyon bolluğu aslında ilk yarıda fark getirmesi gerekirdi. Yeni saç şekli ile GORA’ya değil, gol krallığının tavanına yapışması gerekirdi Fernandao’nun ama olmadı, tek golde kaldı.
3-0 ile işler iyi giderken Harun’un yaptığı büyük hata da Akhisar’a silkinme fırsatı verdi. Çağlar’ın serbest vuruşunda, barajda kendisinin açık bıraktığı yerden gelen topu elinden kaçırmaması gerekirdi. Neyse ki, daha sonra Güray’ın mutlak gollük şutunu direk dibinden uçarak çıkarma başarısı gösterdi de goldeki hatasını telafi etti.
Maçın hakemi Kamil Abitoğlu’nu da unutmamak lazım.
Maçın başlarında Gekas’ın yaptığı kurnazlığı görmese Akhisar’ın direnci oldukça artardı. Ceza sahası içinde Harun’un yatarak almaya çalıştığı topa giderken ayağını kasten kaleciye çarptıran Gekas’a bir de kart göstererek, adeta “Fazla kurnazlığı yemezler” dedi.
Sonuçta, her türlü olumsuzluklara rağmen bu takımın ve başarının mimarı Şenol Güneş’i takdir etmemek mümkün mü?
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.