Hava Durumu

Sahadaki Mutlu ile mutluluk fotoğrafı

Yazının Giriş Tarihi: 29.10.2012 02:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.10.2012 02:54

Ne kadar ilginçtir;
Hemen hemen 40 yıla yakın zamanla birlikte, bir de 40 tane teknik adam geldi geçti kimseye nasip olmadı, Sağlam'ın cezasından dolayı sahadaki antrenör Mutlu ile Trabzon'daki ilk mutluluk fotoğrafı oluştu.
Ancak burada Sağlam'ın, oyun planındaki Bellushci, N.Diaye ve Batalla'lı orta saha hakimiyeti, Trabzon'a ileri çıkma, hücumda çoğalma fırsatı vermedi.
Tarihi galibiyetin en önemli faktörü de buydu.
İkinci faktör de hakem İlker Meral.
İlk yarıda vermediği penaltıyı, son saniyede vermediği Trabzon golüyle adeta telafi etti. Pinto'nun şutunda top Emerson'un yukarıya kaldırmakta olduğu koluna çarptı ve yön değiştirdi. Buz gibi penaltı. Çünkü, G.Saray-Cluj maçında İtalyan hakem Tagliavento'nun verdiği penaltı'nın aynısı.
Son saniyedeki Trabzon golünde ise Bamba'nın geriye ayağının içi ile çıkardığı topta Musa'ya faul yapması mümkün değil. Çünkü burada ayak kafaya değil, kafa ayağa indi. Sonuçta hatalar birbirini götürdü ve Batalla'nın harika golü tabelada asılı kaldı.
Pinto'nun gereksiz yere sinirli ve şahsi oyunu tercih etmesi, topu daha çok kullanan ve olmayacak yerden vurmayı tercih eden Batalla'ya verdi bu tarihi galibiyeti. Hele Onur'u o kadar çaprazdan atılan şutla mağlup etmesi, topun içerde bilardo gibi bantlara çarpıp dolaşması da bir başka onurdu Batalla için.
Burada top, 40 yıllık hasretin tadını çıkarıyordu sanki.
Bu büyük galibiyetin şimdi meyvelerini toplama zamanı başlıyor. Önümüzdeki 5 maç, tam zirve yaptıracak cinsten. İbrahim Yazıcı'ya da büyük geçmiş olsun. Tarihi galibiyet az daha bir Başkan'a mal oluyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.