Hava Durumu

Şenol hocaya da Dündar’a da helal olsun

Yazının Giriş Tarihi: 19.11.2014 08:17
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.11.2014 08:17
Helal olsun Şenol hocaya. Hem Aziz Yıldırım’a hem de Kulüpler Birliği’ne kafa tutmak, her teknik adamın yapacağı iş değil.
Hani denir ya,”Yürek ister” diye.
Şenol hoca TFF ve Kulüpler Birliği’ne fazla yan yollara sapmadan direkt olarak gönderme yapıyor ve demek istiyor ki, “Arkadaş bırakın Aziz Yıldırım’ı kınamayı, soyunma odasını basarım söylemlerine anında  yapıştıracaksın cezayı”
Arkasından da ilave ediyor:
“Başarırsın,başaramazsın konuşmaları çok çirkin. Buna tepki gösterilmesi de yanlış.Bu Aziz Yıldırım’ı biraz daha güçlendirir. Bir sonraki maça da yatırım yapma imkanı verir”
Evet, bir sonraki maç ne?
Bursaspor-Fenerbahçe
Aslında burada kafa kaldırmada öncelik Bursaspor Yönetim Kurulu’nun olmalı ama, Şenol Güneş direkt açıvermiş bayrağı. Hakemlerin tekrar tekrar baskı altına alınmak istenmesine rest çekerek.
Yerden göğe de haklı.
TEŞEKKÜRLER  MUSTAFA DÜNDAR
“Helal olsun”u fazlaca kullanabileceğimiz bir gün. Bunun muhatabı da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar.
2010’dan sonra Ertuğrul Sağlam’ın ismini Bursa’da bir tesise verme başarısını göstererek bir hizmet daha yaptı. Bu işler hep yol su ile olacak değil. Biraz da vefa lazım.
Hatırlamak, hatırlatmak lazım.
Bursa’ya belki de bir daha uğramayacak olan şampiyonluğun mimarı Ertuğrul Sağlam isminin bu şehirde devamlı yaşaması lazım. O yıllarda, Kent Meydanı’na şampiyonluk anıtı yapılması için sık sık önerilerde bulunmuştum ama üzerinde duran olmadı. Belki de sürtüşmeler nedeni ile es geçildi. Ancak bugün Mustafa Dündar’ın başarısı alkışlanacak cinsten.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.