Hava Durumu

Silikon bayileri toplantısı mı?

Yazının Giriş Tarihi: 08.01.2013 00:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.01.2013 00:59

Çünkü Yıldırım Demirören’li TFF, saati bozuk bomba gibi her an patlayabilir hale geldi.
Üst Klasman Hakem Ara Semineri bugün Antalya Mardan’da başlıyor. TFF Başkanı Yıldırım Demirören bu seminer nedeni ile Süper Lig ve 1.Lig kulüp başkanlarını da 9 Ocak Çarşamba günü Antalya’ya davet etti.
Sıradan değil, resmi bir davet ve toplantı bu.
Öncelikle Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın (Genelde hep böyle oluyor) Avrupa’daki özel bir işi nedeni ile Antalya’ya gitmeyeceği ve 2.başkanı göndereceğini belirtelim, ardından da asıl konuya gelelim.
Fenerbahçeli Meireles’in ceza indiriminden sonra tepki ortaya koyan ve bu yüzden 21 ile 30 gün arası hak mahrumiyeti cezası alan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı  Aziz Yıldırım da bu toplantıya davetli. Çünkü onlarla ilgili özel bir açıklama yok. Yani TFF hem ceza veriyor, hem de davet ediyor.
Hem dövüyor, hem seviyor cinsinden.
Halbuki, Futbol Disiplin Talimatı’nın 26.maddesi hak mahrumiyeti ile ilgili bakın ne diyor:
“Kişinin stadyumlara girmek de dahil olmak üzere, futbolla ilgili idari, sportif veya sair her türlü faaliyette bulunmaktan men edilmesidir”
Antalya’daki de silikon bayileri toplantısı olmadığına göre, bu ceza Ünal Aysal, Sadri Şener ve Aziz Yıldırım’ın orada bulunmasını imkansız kılıyor. Ancak bizim TFF de bu kadar çarşafladıktan sonra huzura kavuşmak için Mevlana çalışmış anlaşılan:
“ Gel, ne olursan ol yine gel”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.