Hava Durumu

Silkelendi ve kendine geldi

Yazının Giriş Tarihi: 07.04.2014 07:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 07:46

Kapıdaki tehlike nihayet akıllandırdı takımı, “Silkelen ve kendine gel” dedi adeta.
Savunmanın da , orta sahanın da hatalar zinciri ile adeta hatıra fotoğrafı çektirmesine rağmen, hırslı ve coşkulu futbol getirdi galibiyeti.
“Ne kadar yersem 1 fazlasını atarım” havasına giren ve sürekli rakibin üstüne üstüne giden Bursaspor nihayet Lig’de kendini düzlüğe çıkaran 3 puana ulaştı. Fernandao’nun oynadığı maçlarda bir türlü kanatlarda etkili olamayan Timsah, bu defa sürekli yer değiştiren Volkan ve Ferhat, hatta Şener takviyesi ile Sivas savunmasını dağıttı. Daum zamanında bir türlü işlemeyen bu düzene belli ki direkt olarak İrfan Buz’un eli değmesi gerekiyormuş.
Ancak, bu ikilinin sürekli tehlike yaratmasına rağmen,  kanatlardan gelecek goller beklenirken rakiplerden ve direkten dönen toplarla 4 golün oluşması günün sürprizi oldu. Dönen topları iyi değerlendiren ve hat trick yapan Fernandao da günün ikinci     sürpriziydi doğrusu.
2 takımın da orta sahayı bu kadar kolay geçmesi ve bir anda kale önünde bitmesi de ayrı bir renk getirdi sanki maça.  Sivas’ta da Aydın Karabulut ve Burhan, Volkan ile Ferhat’a inat yapar gibi ecel terleri döktürdü Bursaspor savunmasına.
Hele Aydın’ın 1 metre kare içinde 2 stoper Serdar Aziz ve İbrahim’i ekarte ederek gol yolu açması, sıkıntıya yol açtı. Bu arada Sivas’ın 3. golünde Burhan’ın net bir şekilde ofsayt olması ve yardımcı hakemin bunu görmemesi de bu sıkıntıyı daha çok artırdı.
Maç yazılarını Frey ile bitirmek artık adet oldu. Önemli kurtarışlar yaptı ama son saniyede çizgi üzerinden üst üste 2 topu çıkarmasa 4-4’ü yazmıştı sayfalardaki skorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.