Hava Durumu

Tecrübe ve takım oyunu

Yazının Giriş Tarihi: 31.08.2019 09:03
Yazının Güncellenme Tarihi: 31.08.2019 09:03

Hem Akhisar galibiyeti, hem de tahtanın açılması Bursaspor için büyük sevinç kaynağı oldu.
Gerçek hizmeti geçenlere teşekkür etmeden yapamayız.
Şimdi önemli olan yeni transferlerin bir an önce takıma adapte olmalarını sağlayabilmek.
Tahta kapalı diye üzüntü ve imkansızlıklar harmanı ile ortaya çıkan genç kadronun yarattığı olumlu havayı bozmamak da önemli. Onun için teknik ekibin işi kolaylaştı mı, yoksa zorlaştı mı, bunu zaman ve sonuçlar gösterecek.
Mücadele ve takım oyununun sonuca daha çok tesir ettiğini 1-2 yıldır daha yakından gördük ve yaşadık. Bursaspor'a yeni gelenlerden, Burhan Eşer gibi sadece penaltılarda ortaya çıkmamalarını istiyoruz. Tecrübe de önemli ama, takım oyunu daha çok önemli.

ESKİŞEHİR YENİDEN KARIŞTI

Evet, 1965'ten beri büyük bir rekabet içinde geçen yıllardan sonra yarın tekrar bir araya geliyoruz.
Ancak bu defa Eskişehirspor da Bursaspor da büyük bunalımlar içinde. Buna "Can derdinde" de diyebiliriz. Bursaspor şimdilik düzlüğe çıkar gibi oldu ama, Eskişehirspor'un işi çok zor. Hatta olağanüstü kongreye gitme ihtimali bile var.
Sakarya gazetesinin haberine göre Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş, işletmesini sürdürdüğü Esstore mağazalarını kapatma kararı aldı. Başkan Taş, " Bursaspor maçı sonrası da Almanya'ya gidiyorum. Başkanlığı da bırakıyorum." dedi. Yönetimin ise bu gelişmeler üzerine Bursaspor maçı sonrasında olağanüstü genel kurula gideceği ileri sürüldü.
Yaklaşık iki sezondur resmi ürünlerin satıldığı mağazaları işleten Eskişehirspor Kulübü Başkanı Osman Taş, pazar veya pazartesi günü aktif olarak mağazaları kapatacaklarını duyurdu.
Başkan Taş, " Pazartesi günü yönetici arkadaşlarla bir araya geleceğiz. Kararı ona göre vereceğiz. Bu süreçten sonra artık ben yokum. Iyi niyetimle mücadele verdim. Olmadı. Almanya'ya dönüyorum." dedi. Milli maç için liglere verilecek ara nedeniyle yönetim kongre kararı alırsa, eylül ayının ikinci haftasında olağanüstü genel kurul yapılma ihtimali de var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.