Hava Durumu

Temmuz-ağustos gerçekleri

Yazının Giriş Tarihi: 19.07.2014 08:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.07.2014 08:39

UEFA Avrupa Ligi, yavaş yavaş eski İntertoto Kupası’na benzemeye başladı ama takımların ülke dışında boyu ve kilosunu tespit etme açısından da iyi oldu.
İçeride birbirimizi yiyerek kendimizi kandırmaya devam ettiğimiz gerçeği ile, temmuz ve ağustos aylarında kol kola girmemiz artık bir alışkanlık haline geldi.
Demek ki sürekli yanlış yapı-yoruz, altın lira atıp balıkları beslediğimizi zannediyoruz.
Bursaspor, Chikhura Sachkhere’yi rövanşta eleyebilir ama gerçekler asla değişmeyecektir. Çünkü geçen sezon 150 trilyon lira civarında harcanan paraya rağmen kurulan kadro 7 milyon euro değerindeki Voyvodina’yı ve 3.1 milyon euro değerindeki Sachkhere’yi Bursa’da yenememiştir.
Bu kadar paraya rağmen ortada doğru dürüst bir futbol düzeni de bulunmamaktadır. Kazanan daima gelen-gidenler ve aracılar olmuş, onlar cebini doldururken Bursaspor ağır bir yükün altında ezilmeye başlamıştır.
UEFA Avrupa Ligi perşembe gecesindeki maçlara baktım, 5.6 milyon euro değerindeki Slovakya takımı Trencin, Voyvodina’yı 4-0 yenmiş. Bu bile Bursaspor’daki sistemin yanlışlığını ortaya koymaya yeterlidir. 1-1.5 milyon euro’ya sırf transfer olsun diye adam toplamakla bu işin olmayacağını hem Lig’de hem de Avrupa’da görme-mize rağmen hatadaki ısrar, Bursaspor’u resmen katletmektedir. Menfaatleri için bozuk düzenden yana olanlar da gerçekleri kapatmak için ne lazımsa yapmaya da devam etmektedir.
Ve bu sistemsizlik yüzünden, Bursaspor’un yarınlarının daha kötü olma ihtimali günbegün artmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.