Hava Durumu

Teşekkürler Demirören!

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2013 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2013 08:26

Kişinin çektiği dili belasıdır. Düşünmeden söylenen sözler insanın başını derde sokar. Hele söz konusu Demirören olursa.
Daha olay çok yeni. Mürekkebi bile kurumadı.TFF Başkanı Yıldırım Demirören ne demişti:
“Federasyon teşekkür bekliyor”
Sanki çok iş yapmış, sanki futbolu kurtarmış. Üstüne üstlük kulübünü batırmış.
A Milli Takım, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken,bunun sorumlusu da TFF ve Abdullah Avcı olurken, Demirören neyin teşekkürünü bekliyor?
Rezalete ne zaman teşekkür edilmiş?
Beşiktaş maddi rezaletlerden Avrupa’ya gidemedi,belki yine gidemeyecek. A Milli Takım da kendisinden çok daha güçsüz Macaristan ve Romanya’yı bile yenemiyor. Dolayısıyle elemeleri bile geçemiyor.
Ve, Demirören de hala o koltukta oturuyor.
1923-2013, yani TFF’nin 90.kuruluş yılı. Acaba diyorum, Demirören 90.yılda simetrik olsun diye Türkiye’yi FİFA dünya sıralamasında 90.sıraya indirip öyle mi bırakmak istiyor.
Ya Abdullah Avcı’ya ne demeli?
1-1’den sonra milletle alay eder gibi,”Bugün Türk futbolunun sorunu A Milli Takım değil” diye açıklama yapmaz mı,insanın tepesini attırırcasına. Yahu arkadaş, o zaman senin ne işin var Milli Takım’ın başında? Niye o görevi işgal ediyorsun ve niye teknik direktör maaşı alı- yorsun? Git,Türk futbolunun sorunları ile ilgili bölümlerde çalış ve o işten maaş al.
Biz lokum gibi gruptan çıkamıyoruz. O zaman bu rezaletin sorumlusu kim? Sen kendini bu işten sıyırırsan,kimden hesap sorulacak?
Dedik ya, kişinin çektiği dili belasıdır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.