Hava Durumu

Trenin altına atlarsan...

Yazının Giriş Tarihi: 30.07.2020 08:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 08:11

Kendini durup dururken, trenin altına atarsan böyle olur. Zayıf yönetim, parasızlık, disiplinsizlik, takım içi sıkıntılar, etkisiz futbola rağmen Bursaspor'un buralara kadar gelmesi yine de önemli iş. Ancak yine de avucunun içine gelen beşincilik fırsatı ve Akhisar ile eşleşme imkanını elinin tersiyle itmek tam bir planlama hatasıydı. Belli ki Bursaspor içerden de kontrolden çıkmıştı.

Bugün için maddi, kadro, yönetim ve oynanan futbol olarak Bursaspor'un çok üstünde olan Adana Demirspor karşısında Timsah'ın çaresiz kalacağı belliydi. Üstelik TFF'de yokları oynayan bir Bursaspor'a karşı orada da var olan bir Adana Demirspor. Nereden bakarsan bak hiçbir yönden üstünlüğü bulunmayan Bursaspor'un Demirspor'u ikili maçlarla geçmesi mümkün değildi.
Sadece finalde tek maçla ve anlık şartlarla 'Belki' dedirtmişti bizlere.

GÜN YÜZÜ GÖREMEDİK

Atatürk Stadımızı kaybettiğimizden beri iki yakamız bir araya gelemedi. Yeni stada geçtiğimiz 2016 yılından itibaren Bursaspor gün gün geriye gitti ve hiç parlak bir sonuç da göremedik. Süper Lig'de 13'üncülük, 14'üncülük derken, 2018-19'da burada küme düştük. 1. Lig'de burada kaybettiğimiz akıl almaz puanlarla ikinci olma şansını kaçırdık. Demirspor'u play-off'ta yenemedik.
"Yeni stat uğursuz mu geldi acaba?" da diyebiliriz buna.
İnşaatı hâlâ bitmeyen, neler olduğunu hâlâ bilemediğimiz Timsah Arena, "Ahlı mal" sanki.
Milli Takım'a da yar olamadı bir türlü.
Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş biliyorsunuz 2017'de, "Konya Stadı 1,5 yılda 160 milyon liraya mal oldu. Biz ise bugüne kadar 500 milyon para harcamışız. 100 milyona daha ihtiyaç var." demişti.
Ancak milletin sırtına binen bu yük ortada iken nerelerde hata yapıldığı nedense konuşulmamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.