Hava Durumu

Vitesi boşa atmanın bedeli

Yazının Giriş Tarihi: 22.02.2015 08:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.02.2015 08:48
Oyun başında gelen golle, “Nasıl olsa kazandım” havasına girip vitesi boşa atmanın bedelini az daha yenilgi ile ödü-yordu Bursaspor.
Futbolda yok böyle bir şey.
Hele hele kaleci Harun 5 mutlak gol kurtarıyor, rakip bir de penaltı kaçırıyorsa “Ucuz kurtulduk” kelimesi bile hafif kalır.
Burda Hikmet Karaman’a da teşekkür etmek lazım. Bursaspor savunmasının bir türlü önlem alamadığı ve durduramadığı Kweuke’yi 77. dakikada oyundan alarak kendinin durdurması da bizim için lehte bir karardı.
Şener’in yokluğu ile bir anda bek ve kanat dengelerinin böylesine bozulacağı da akla gelmezdi doğrusu. Ozan Tufan sağbekten sık sık çıkmaya çalışırken, geride bıraktığı boşluğa çok iyi sarkan Kweuke daha baştan gol sinyalleri vermeye başladı ama kalesinde         devleşen Harun, savunma hatalarını bir bir kapatmaktan da bıkmadı.
Golü yedikten sonra 4’lü savunmaya geçen Rizespor karşısında Bursaspor’un orta sahayı daha iyi kullanması beklenirken, Volkan Şen’in kanatlardan ayrılıp daha çok rakip savunmasının arasına dalması ve topla çok fazla o-yalanması, etkisizliği de beraberinde getirdi.
Orta sahada Josue ve Belluschi’nin fanteziye giren düşünceleri de eksi bir olay.
Hikmet Karaman ile birlikte bu defa Şenol Güneş’i de anlayamadık. Volkan Şen’i çıkarmak ve son dakikada 2 değişiklik yapmakla herhalde, “Bir puan iyidir. Bari bunu garanti altına alalım” dedi.
Serdar Aziz’in, ceza sahası içinde günün adamı Kweuke’yi durdurma planı ise çok yanlış. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.