Hava Durumu

Yoksa direk yine mi yamuk?

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2012 10:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2012 10:54
Baros'un şutu da aynı direkten dönmüştü.
Sonra bilgisayar ile ispatlanmıştı. Üst direk, bel vermiş. Düz olsa goldü.
Aradan 1 hafta geçti, Pinto'nun şutu da aynı direkte patladı. "Acaba yamukluk devam ediyor mu?" sorusu akla geldi hemen.
Hadi Pinto'nunki şanssızlık, ama ya Sestak'ınki? Tam 5 aydır gol kaçırma yarışında zirveyi bırakmayan Slovak yüzünden gitti puan.
Aslında bu kadar kötü bir Fenerbahçe'ye yenilen Bursaspor'da herkes suçlu. Ayak altında dolaşan Alex'e zorla attırdılar golü. Önce İbrahim önüne bıraktı olmadı, frikikten dönen topu bu defa Serdar Aziz kafa ile indirdi Alex'e.
"Al da çak" der gibi. Adam durup dururken yine sayfalara, ekranlara sığmayacak.
Stoperler kestikleri topu niye kenarlara değil de ortaya bırakırlar? Stock ve Mehmet Topuz'un Alex'e indiremediğini  niye İbrahim ve Serdar Aziz yapar?
Çapraz ateş gibi bu bitirici hata olmasa, Fenerbahçe'nin gol atması mümkün değil.  Topu gıdım gıdım da olsa kullanan ve pozisyon peşinde koşan Bursaspor bu defa kendi emeğine sahip çıkamadı.
Sestak'a kızıyoruz ama, Turgay'a söyleyecek sözümüz de kalmadı. Oyuna girdikten sonra hücumu ateşleyeceğine,  soğusun diye üstüne su değil, buz atıyor.
Tribünlerden bayan sesi, hoparlörden ise erkek amigo sesi iniyor. Erkeğe yasak var da, amigo sesine niye yok?
Neden hep cinslikler Fener'den geliyor?
Adem'in ortasını elle kesen Ziegler'in pozisyonunda penaltı vermeyen Özgür Yankaya da tam yan çizdi yani.  Onun için puanı yiyenlerde Sestak'ın ortağı da var.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.