Hava Durumu

Yürü artık Bursaspor!

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2020 08:26
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 08:26

Üst sıralar, "Kaybede kaybede Süper Lig'e" sloganını ve icraatını bırakmıyor. Kaybederek kazanma modası geçmeyecek belli.
Bu ligde 27 maçta 35 kayıp veren BB Erzurumspor hâlâ 2. sırada.
TFF'nin de budadığı Bursaspor'un Allah'tan büyük bir fikstür avantajı var önünde ve Allah'tan Balıkesir'den kayıp vermeden döndü. Yoksa İbrahim Üzülmez tartışması çok daha büyür ve işler daha da karışırdı. Uğur Tütüneker, Erkan Sözeri derken yanlarına bir yenisi daha eklenebilirdi. Fatih Karagümrük'ün 2 haftada 2 rakip teknik adamı göndermesi de dikkat çekici. 2-2 Adana Demirspor maçında sonra Uğur Tütüneker, 3-1 biten BB Erzurumspor maçından sonra da Sözeri yolcu oldu.
Rakiplerdeki bu kargaşa fikstürden sonra Bursaspor için ikinci bir avantaj daha getirdi. Artık İbrahim Üzülmez'in saha içinde bile hakemlerle uğraşması yerine tamamen takıma odaklanması gerekiyor. Onun bu hareketlerinin futbolcu ve teknik hatalarının üstünü örtmeye yardımcı olduğunu unutmamak lazım.
Bu kadar avantaj avucumuzun içine kamp kurmuşken, akıllı davranmak şart.

"ARTIK İYİ BİR TARAFTARIM"

TV Net'te patron mutfakta programının bu defaki konukları Bursa'nın başarılı iş adamı Ömer Kızıl ve Levent Kızıl'dı. Tabii ki Kızıl ailesinin olduğu yerde Bursaspor'un konuşulmaması imkansız. Sucuk pişirme arasına giren, "Yeniden görev alma mümkün?" sorusuna Bursaspor eski başkanı Levent Kızıl net bir cevap verdi;
"Uludağ İçecek grubu ve Kızıl ailesi olarak Bursaspor'a yıllardır maddi manevi olarak büyük katkı veriyoruz. Bu ülkeden kazanıyoruz, bu ülkeye geri vermemiz lazım. Yeniden görev almayı da kesinlikle düşünmüyorum. Ben bu işleri artık bıraktım. İyi bir taraftarız, iyi bir sponsoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.