Hava Durumu

Zam ve indirim

Yazının Giriş Tarihi: 27.08.2012 09:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.08.2012 09:56

Hayret edilecek bir şey. Belediye maçı Twente’den çok daha mı önemli ki taraftarı cezalandırır gibi zam yapıyorsun? Nedir bu dengesizlik , nedir bu ciddiyetsizlik.
Senin bu sözde kurnazlığını yemez bu millet, gelmez işte böyle maça.
Bilet fiyatları farklı olur da Bursaspor olmaz mı?
Böyle bir zafer sarhoşluğunun arkasından, tanınmaz hale gelmek artık Türk futbolunda değişmez kanun haline geldi. Yabancılar da çabuk uyum sağladığından bunu zaten bekliyorduk. Ara ki sahada bulasın. Allahtan bir tek kaleci Carson bu kanuna karşı çıktı da, skor tabelası ceza değil ödül aldı. Yoksa, Belediye’nin farka  gitmesi işten bile değil.
İlk yarı Ferhat Kiraz, İsmail Haktan, Bangura ve Adem Koçak’ın oynatılmasına karşı çıkanlar, maç sonunda “Keşke gençler 2.yarıda da kalsaymış” diye kendi önyargıları ile çelişkiye girdiler. Çünkü, ilk yarı Bursaspor daha iyi oyun kurarak rakibin üstüne gitti ve Bangura(2), Sestak, Ferhat, Ömer Erdoğan ile 5 net gol pozisyonu yakaladı. Ancak, Bangura yine saç baş yoldurdu.
2.yarı Ozan İpek, Batalla ve Pinto girdikten sonra ise hücum gücü ve kanatlar inişe geçti. Hatta yok oldu.
Dedik ya, tipik bir zafer sarhoşluğu.
Webo da, ehliyet ruhsatı almadan cezayı kesiverdi. İlginçtir bu ceza bile Bursaspor’u kendine getiremedi.
Twente rövanşı çok daha farklı olacaktır ama, burada üzerinde durulması gereken önemli bir ayrıntı var. Webo, antrenmanda bile bu kadar boş ve rahat kafa golü atmamıştır. Hollanda’da ev sahibi daha çok baskı kuracağından, bu savunma zaafı başımıza yeni dertler açmasın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.