Hava Durumu

Zaten yarım gram güven kalmıştı

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2012 08:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.12.2012 08:53

Meireles’in Galatasaray maçında hakem Halis Özkahya’ya yaptığı rezaletin böylesine ucuz geçiştirilmesi, saha dışındaki şike örtmesinde kullanılan yorganın bir ucunun, saha içine de çekildiğini göstermektedir.
İşin en kötüsü, Cüneyt Çakır yurt dışında Türk hakemliği adına yepyeni fidanlar dikmeye çalışırken, TFF Tahkim Kurulu da yurt içinde ormana balta ile girmiştir. Meireles’in 11 maçlık cezasının 4 maça indirilmesinin karşılığı budur.
Tahkim Kurulu’nun bir Türk hakemine karşı yapılan iğrenç saldırıların cezasında indirime gitmesi yani bir nevi af çıkarması, hakemliği katletmekten başka bir şey değildir. Çünkü bu iş sadece Halis Özkahya ile kalmayıp, diğer arkadaşlarına da  gözdağı niteliği taşımaktadır.
Bundan sonra görevini yap yapabilirsen. Fenerbahçeli bir futbolcu (Hele yabancıysa) sana bir şeyler yaparsa, at bakalım atabilirsen.
O zaman bu Türkiye’de niye yapılıyor, yerlerde sürünen futbolu ve kulüpleri kurtarmak için seminerler, paneller, resmi ve gayrı resmi toplantılar?
Çağır Pascal Nouma’yı, Quaresma’yı, Meireles’i.
Bulsunlar formülü, bir dikişte uçalım nurlu ufuklara.  Zaten paramızı götürü- yorlar, onurumuzu, haysiyetimizi de götürsünler. Sen sağ, ben selamet. Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine.


BURSA-İSTANBUL HATTI
Eskiden Mardin-Münih hattı gibi, filmler, öyküler, maceralar vardı. Bu da öyle bir şey.
Bursa- İstanbul hattı.
Bursaspor’un son yıllarda idari ve teknik anlamda sürekli irtifa kaybetmesiyle de ilgili bu hat. Taraftarın biri internette çok güzel bir cümle kullanmış. Ben de buraya almadan yapamayacağım:
“Başkanın İstanbul’dan yönettiği takımı, taraftarın televizyondan izlemesi çok normal”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.