Hava Durumu

Hitler senin ‘baban’dır!

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2016 06:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 06:37
Soykırım geleneği Avrupalıların ve İngiliz uzantısı Amerika’nın tarihinde ve genlerinde bolca mevcuttur. Soykırım, ırk, din, dil ve kültür gibi belli özelliklere sahip toplulukların ve grupların açık biçimde yok edilmesidir. 
 Anglo Sakson’ların Amerika’yı işgal ederken bugün kaybolmaya yüz tutan Kızılderililere işkence ettiklerini ve toplu katliamlarını unutmadık. 
Avrupa ülkelerinin Afrika kıtasını sömürgeleştirip, yaptıkları soykırımları unutmadık. 
Son olarak 2. Dünya Savaşı sırasında Almanların ‘Baba’sı Hitler’in milyonlarca Yahudi’yi soylarını bitirmek adına toplama kamplarında yaptığı katliamları, fırınlara atılanları, sabun yapılanları unutmadık. 
Tarihleri bunca insanlık dışı olaylarla dolu olan, bugün de çaresiz mültecileri ülkelerine sokmamak için çareler arayan vicdansız Avrupa sıraya girerek 1915’te yaşanan tehcir olayının soykırım olduğuna dair parlamentolarından karar çıkardı. 
Bütün bu gelişmelere cevabımız öncelikle mültecilerle ilgili anlaşmaları iptal etmekle başlanmalıdır. 
Türk milletinin tarihi uğradığı zulümlerle doludur. Türk milleti 1000 defa mazlum olsa da 1 defa zalim olmamıştır. Uğradığı zulümlerden en yakınları Ahıska, Kafkasya, Kırım ve Srebrenitsa’da yaşanmıştır. 
Türkiye’de işbaşına gelenler bazı sevdaları uğruna şirin gözükmek için atalarımızın yapmadığı olayları yapmış gibi kabullerle tarihi hatalar işlememelidirler. 
Türk milleti tarihinde soykırım yapanlara suç ortaklığı teşkil edecek hiçbir leke yoktur. Türk milletini karalayarak geçmişteki kara lekelerinizden kurtulamazsınız.
Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Ne mutlu Türk’üm diyene...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.