Hava Durumu

Parola: Sızıntı

Yazının Giriş Tarihi: 25.07.2016 06:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 06:59
15 Temmuz'da ülkemiz büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Darbe yaptığını sananların üst aklının hedefi, ülkemizi iç savaşa sürüklemek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni yok etmekti. 
45 yıl önce planlanmış bu oyun sinsice uygulanmış, gençlerin beyni manevi değerlerimizle yıkanarak devletin en önemli makamlarına kadar sızılmıştı. 
Gençlik dönemlerinde etliye sütlüye karışmayan, son derece pısırık yetiştirilen bu insanlar nasıl bu derece canavar haline gelmişler; araştırmaya muhtaç bir haldir. 
Bu yapı önce adalet mekanizmasını ele geçirerek orduya Ergenekon, Balyoz davalarıyla kumpas kurmuş ve kendi elemanlarının önemli mevkilere sızmasının önünü açmıştır. O dönemlerde bu yapıya destek veren,önünü açan,destek verilmesine ikna edenler de iyi araştırılmalıdır. 
Ülkemiz bu felaketi ucuz atlattı diyebiliriz. Asker, polis, sivil şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 
Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümet yetkilileri tehlikenin geçmediğini, dolayısıyla vatandaşın sokakta olması gerektiğini ifade ediyor. Ülkemizin demokrasi adına her zamankinden fazla birlik beraberliğe ihtiyacı var. 
Meydanlarda AK Partililerin yanında her siyasi görüşten insanımız bulunmakta. Özellikle de Türk milliyetçileri var. Ancak kanaat önderlerini hitap etmek üzere çağıran yok. Daha önce yasaklanan Türkiyem şarkısı bangır bangır çalıyor. Ayaklar altına alınan Türk milliyetçilerinin sloganları atılıyor. Bunlar güzel gelişmeler. 
OHAL, Meclis'te de kabul edilerek ilan edildi. İlk kararname paralel yapının bütün kurumlarının kapatılması oldu. Kamuda 10 binlerce memur açığa alındı. 
Eğitim kurumları yeniden yapılandırılarak devam edilip bu kaos aşılamaz mıydı?
Bu operasyonla paralel yapının sonunun geleceği aşikar. Darısı tüm kurum kuruluşlarıyla PKK'nın başına olsun. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.