Hava Durumu

Maksat muhabbet

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2017 08:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2017 08:00

Merhaba;
Bu 3 heceli "merhaba" üzerinde hecelerinden ve samimiyetinden çok daha büyük bir yük taşıyor aslında. Birincisi bu köşeden size ilk merhaba olmanın sorumluluğu var, ikincisi inanılmaz bir heyecan duygusunu da yüklenmiş durumda. Yoksa samimiyeti, içtenliği, düzlüğü ve dürüstlüğü en az sizin merhabama verdiğiniz merhaba kadar aynı...

Biraz kim olduğumdan bahsetmem gerektiğini düşünüyorum. Her hafta pazar günleri size bu köşeden aynı heyecanla merhaba diyeceksem, hakkımda bazı konularda bilgi sahibi olmanız gerektiğine inanıyorum. Bursa medyasının çok yabancı olmadığı bir ismim, Bursa sokaklarının yabancı olmadığı bir tipim ve radyo dinleyicilerinin kaçıştığı bir sesim var.

Uzun yıllar Bursa sokaklarında Maksat Muhabbet adlı sokak röportajlarından oluşan bir program sundum. Yine Bursa'nın radyosever dinleyicileri için Nesli'nin Karamela Sepeti adı altında bir radyo programım vardı.Sonra nedendir bilinmez her babayiğidin bir kez yaşaması gerek denilen İstanbul'a taşınma kararım ile yine medyaya bağlı ama farklı iş kollarında İstanbul tozu yutarken buldum kendimi. Birçok sanatçının ki aralarında Rober Hatemo, Niran Ünsal, Yıdız Tilbe gibi şahsına münhasır isimlerin olduğu uzun bir listem vardır sanatçıların menajerlik ve basın koordinatörlüğünü yaptım. Bursa'dan giderken adımın başına aldığım deli sıfatı kısa sürede İstanbul'da kendini zır deli olarak upgrade etti. Sadece bunlarla da kalmadım, bir yayınevi kurarak Yasemin Bozkurt, Esra Ceyhan gibi TV'nin 2000'li yıllardaki özel isimlerinin kitapları da aralarında olmak üzere birçok keyifli kitabın yayıncısı olarak devam ettim. Bakılınca bu oldukça hareketli ve keyifli hayatta bazen sağlık insanın yakasına yapışıyor ve şükretmeyi unuttuğumuzu bize gayet net hatırlatıyor. Yaşadığım ciddi bir sağlık problemini her zamanki gibi gayri ciddi yaklaşımımla, biraz şans biraz belki yediğim gönlümün ekmeği ile atlatınca eh tabii sineye hafif bir korku ve yorgunluk da eklenince bir baktım ister adına tıpış deyin ister anaocağına geri dönüş deyin, isterseniz ayakları da backrounduna vurarak deyin kendimi yine memleketimde, güvende buldum.
Aralarda olan o kadar çok olay ve iş var ki, artık şansınız mı şanssızlığınız mı hepsi bu köşede paylaşılmak üzere sizleri bekliyor.

Uzun yıllar, yaşanmışlıklar ve edinilen tecrübelerle yapacağım en güzel işin yine medyada yer almak olduğunu düşünen Sönmez Medya Genel Müdürü ve bu işe başladığımızda yaptığım ilk TV prrogramımın yönetmeni sevgili Burak Özgün'le kısa sohbet hızla size As TV, Radyo S ve Yaşayan Bursa ekinde aynı adla yapılan işlere döndü. Hafta içi her akşam saat 18.00'de yayınlanan sokak röportajları yaptığımız Maksat Muhabbet programı, Bursa'nın en enerjik radyosu 95.7 Radyo S'te hafta içi her akşam 17.00-20.00 arası yayınlanan Maksat Muhabbet programı ve Yaşayan Bursa ekinde yine aynı isimle köşe yazıları ile anladığınız üzere gerçekten benim hayatımın maksadı muhabbet etmek...
Geldiğim dakika itibari ile kocaman bir ailenin sıcacık kabulü karşıladı beni AS Medya'da. Gülümseyen yüzler, hoş geldin diyen sesler arasında başladım kocaman bir ailenin yeni ferdi olma görevime.
Uzun lafın kısası bundan sonra bu aileden sizlere sesleniyor olacağım, sadece seslenmek mi, yazıyor, anlatıyor, sokaklarında geziyor olacağım. Bu keyifli, inançlı değişime ve gelişime odaklı güçlü ekibin bir parçası olmaktan duyduğum gurur ve heyecanla yapacağım tüm bunları. Eğer aralarda vızıldarsam da, bunu kaale almamalarını hatta vızladığım an yağ çıkarma işlemlerine başlamalarını da söylediğim ekiple Bursa'da olmak gerçek bir mutluluk.
İşte o başta söylediğim merhaba bu kadar yüklü, bu kadar anlamlı.

Maksadı muhabbet olan bu insan evladını sizin de sokakta, radyoda ve köşesinde muhabete karşılayacağınızı biliyorum ve şimdiden bunu için size de teşekkür ediyorum.
Her hafta değişik öyküler, yakınmalar, sızlanmalar dedikodu demeyelim ama bilmediğiniz bazı sanat dünyası gerçeklerini en eğlenceli hali ile yazıyor olmak bana iyi gelecek, eminim okumak da size iyi gelecektir.

O zaman haydi bundan sonra maksat hep muhabbet.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.